Πρόσληψη αρχιτέκτονα για εργασίες στο Κάστρο της Μονεμβασιάς

Από την ΕΦΑΛΑΚ

Τετάρτη, 01 Νοέμβριος 2023 10:33 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόσληψη αρχιτέκτονα για εργασίες στο Κάστρο της Μονεμβασιάς

Στην πρόσληψη ενός αρχιτέκτονα για τις ανάγκες υλοποίησης έργων στον αρχαιολογικό χώρο του Κάστρου Μονεμβασιάς θα προχωρήσει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας (ΕΦΑΛΑΚ. 

Η πρόσληψη ΠΕ Μηχανικού ειδικότητας Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, αφορά την εκτέλεση αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου  2 «Διαμόρφωση δικτύου διαδρομών περιήγησης στην Άνω Πόλη» της πράξης «Sub. 1.2.2 Προμήθεια και Εγκατάσταση Αναβατορίου ατόμων για το Κάστρο της Μονεμβασιάς και συνοδά έργα».

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά σήμερα Τετάρτη 1 Νοεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση που θα βρουν στην ιστοσελίδα της ΕΦΑΛΑΚ και να την υποβάλουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση «Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, Αγησιλάου 59, 23100 – Σπάρτη, απευθύνοντάς την στη Γραμματεία υπόψιν κ. Νίκου Αποστολάκου ή κ. Νίκας Λυμπεράκη – Λαζαράκου.

Η καταλυτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 10 Νοεμβρίου ενώ για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα της υπηρεσίας, 27310 25363 και 27310 28503.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti