ΔΕΗ: Νέες θέσεις εργασίας στη Μεγαλόπολη

Δευτέρα, 06 Νοέμβριος 2023 17:45 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΔΕΗ: Νέες θέσεις εργασίας στη Μεγαλόπολη

Ο Κλάδος ΑΗΣ Μεγαλόπολης 5, ανακοίνωσε την πρόσληψη συνολικά 11 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της υπηρεσίας, που εδρεύει στη Μεγαλόπολη του Νομού Αρκαδίας.

Η προκήρυξη αφορά όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ) και οι ειδικότητες είναι οι εξής: ΠΕ Χημικοί Μηχανικοί, ΤΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί, ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΔΕ Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού (Τορναδόροι), ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων, ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες Σταθμών-Υποσταθμών, ΔΕ Μάγειρες, ΔΕ Τραπεζοκόμοι, ΔΕ Τραπεζοκόμοι και ΥΕ Καθαριστριών. 

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων χρειάζεται να είναι από 18 έως 65 ετών, προκειμένου να μπορούν να λάβουν μέρος στην προκήρυξη. Η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε την Πέμπτη (2/11) και λήγει την Δευτέρα (13/11). 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΔΕΗ ΑΕ ΣΟΧ – ΛΙΓ/ΧΕΙΑ, ΑΗΣ/ΥΗΣ, ΑΣΠ/ΤΣΠ και να την υποβάλουν, αποκλειστικά και μόνο στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. 

Κατ’ εξαίρεση, μπορεί να υποβληθεί και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ ΑΕ /ΔΕΘΥΠ/ΑΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 5, ΤΚ.22200 – ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ – Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ, υπόψη κ. Γιαννούλας Τουρνικιώτη ή κ. Κων/νας Δημοπούλου. 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 27910 39110-39471 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.dei.gr/el/dei-omilos/anthropino-dynamiko/efkairies-karieras, όπου θα βρουν αναλυτικά την προκήρυξη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti