Στην Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου βρέθηκε ο Δήμος Σπάρτης

Τι δείχνουν τα συμπεράσματα

Πέμπτη, 16 Νοέμβριος 2023 08:35 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου βρέθηκε ο Δήμος Σπάρτης

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «World Travel Market» στο Λονδίνο, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως, συμμετείχε ο Δήμος Σπάρτης, φιλοξενούμενος στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στην έκθεση που διήρκησε από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, η Σπάρτη εκπροσωπήθηκε από την αντιδήμαρχο Γεωργία Ζαχαράκη, ύστερα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η ίδια, πέρα από τους πολυάριθμους επισκέπτες, δέχτηκα και πολλά ραντεβού από ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες του τουρισμού που ζητούσαν συγκεκριμένες πληροφορίες για τον Δήμο Σπάρτης.

Στην έκθεση παρέστη και η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, της τουριστικής αγοράς και των ΜΜΕ.

Στα συμπεράσματα διατυπώνεται η έμφαση στη βιώσιμη και αειφόρο τουριστική ανάπτυξη, που δίνεται από την παγκόσμια τουριστική αγορά αλλά και τη στρατηγική της Ελλάδος. Ακόμη, η γενική εικόνα αναφορικά με την τουριστική κίνηση είναι ενθαρρυντική με τις προ-κρατήσεις να παρουσιάζουν αύξηση σε σχέση με το 2023. Η γενική πρόβλεψη είναι ότι θα επικρατήσουν σταθεροποιητικές τάσεις με μικρή αύξηση για το 2024 τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Πελοπόννησο.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti