«Άγιο είχαν» οι οδηγοί στον νέο αυτοκινητόδρομο Τρίπολης-Καλαμάτας

Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2023 20:26 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Άγιο είχαν» οι οδηγοί στον νέο αυτοκινητόδρομο Τρίπολης-Καλαμάτας

Την προσευχή τους στον Άγιο Χριστόφορο, προστάτη πασών των αυτοκινητιστών και των ταξιδιωτών του μάταιου τούτου κόσμου, έκαναν οι οδηγοί που διέρχονταν τον νέο αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Τρίπολης-Καλαμάτας, το βράδυ της Τετάρτης (29/11). Με γουρλωμένα μάτια παρατηρούσαν ένα όχημα να κινείται, αμέριμνο, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, κόντρα στη ροή των αυτοκινήτων και προς τα πάνω τους! Στην… Κούλουρη είχε φτάσει η καρδιά τους!

Κοτσονάτος, λοιπόν, 61χρονος εισήλθε από τον κόμβο Τσακώνας στον νέο αυτοκινητόδρομο και κινήθηκε  ανενόχλητος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλαμάτα για αρκετά χιλιόμετρα. Τα σταυροκοπήματα των εμβρόντητων οδηγών, έπιασαν τόπο, αφού ο άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη με την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης. Και χωρίς να δημιουργήσει δυσάρεστα παρατράγουδα.

Ενδιαφέρον θα είχε να μάθουμε τι τον βρήκε νυχτιάτικα και έκανε τέτοια κουτσουκέλα. Μόνος ο ίδιος ξέρει. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό! Αυτό που τεκμαίρεται άμεσα όμως, είναι πως οι υπόλοιποι οδηγοί, «Άγιο είχαν»!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti