«Ζεσταίνουν» και φέτος τις καρδιές Λάκωνες δωρητές και Περιφέρεια

Οι προσφορές στην ΙΜΜΣ για ανθρώπους σε ανάγκη

Παρασκευή, 22 Δεκέμβριος 2023 08:18 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ζεσταίνουν» και φέτος τις καρδιές Λάκωνες δωρητές και Περιφέρεια

Για ακόμη μία χρονιά, επιφανείς Λάκωνες, αλλά και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στέκονται στο πλευρό της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης και κατ’ επέκταση των εμπερίστατων συνανθρώπων μας, που βρίσκονται υπό τη σκέπη της τοπικής Εκκλησίας, με γενναίες οικονομικές ή υλικές προσφορές.

Λίγο πριν την ελπιδοφόρα Γέννηση του Χριστού, η ΙΜΜΣ -όπως παραθέτει χαρακτηριστικά- δέχθηκε τις κάτωθι δωρεές:

«– Από την εκλεκτή συμπατριώτισσά μας, κα Ευαγγελία Δούκα, σύζυγο του αειμνήστου μεγάλου δωρητή κι επιτυχημένου επιχειρηματία, Ηλία Δούκα, και από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, ποσό 10.000 €.


– Από την αγαπητή ομογενή μας, κα Γεωργία Καλοειδή, σύζυγο του αειμνήστου μεγάλου δωρητή και διακεκριμένου επιχειρηματία Δημητρίου Καλοειδή, ποσό 10.000 €.


– Από τον αγαπητό ομογενή μας, μεγάλο ευεργέτη του τόπου, άριστο οικογενειάρχη κι επιτυχημένο επιχειρηματία, κ. Ευστάθιο Βαλιώτη και τη σύζυγό του Ματίνα, 200 μερίδες κρέατος, που θα διανεμηθούν από το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας σε ενδεείς συμπολίτες.


-Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με εισήγηση του περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα και ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ποσό 10.000 €».

Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ευστάθιος εκφράζει «ευγνώμονες ευχαριστίες στους προαναφερθέντες δωρητές, ευχόμενος παράλληλα για το νέο έτος προσωπική και οικογενειακή υγεία, γαλήνη και κατά Θεόν προκοπή».  

Επίσης, ευχαριστεί θερμά «όλους όσοι, επώνυμα ή ανώνυμα, συμβάλλουν, με οιονδήποτε τρόπο, στην ανακούφιση των αδελφών μας που έχουν ανάγκη». Εύχεται δε σε όλους να εορτάσουν «με χαρά τα Χριστούγεννα και ο Δωρεοδότης Θεός να ανταποδώσει πολλαπλά την φιλανθρωπική τους διάθεση».

KOS 4530 682x1024 2 tile 1

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti