Ανδρεάκος: «Ανοιχτοί σε κάθε προσφορά εποικοδομητικής συνεργασίας»

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Ανατολικής Μάνης (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 27 Δεκέμβριος 2023 13:09 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανδρεάκος: «Ανοιχτοί σε κάθε προσφορά εποικοδομητικής συνεργασίας»

Στην ιστορική έδρα του Δήμου Αν. Μάνης, την Αρεόπολη, διεξήχθη το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Ανατολικής Μάνης, που προέκυψε από την κάλπη της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα, η τελετή έλαβε χώρα υπό τις ευλογίες του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου στο κλειστό γυμναστήριο της Αρεόπολης. Όρκο πίστης στην πατρίδα και υπακοής στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους έδωσαν ο επανεκλεγείς δήμαρχος, Πέτρος Ανδρεάκος, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι πρόεδροι και τα μέλη των συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων, καθώς και οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων. Όλοι τους δεσμεύθηκαν να εκπληρώνουν τα καθήκοντά τους με εντιμότητα και ευσυνειδησία.

«Είμαστε όλοι αποφασισμένοι
να φέρουμε εις πέρας με επιτυχία το έργο μας»
Στην ομιλία του, ο δήμαρχος Π. Ανδρεάκος, που συνεχίζει για 4η σερί θητεία στο «τιμόνι» του Δήμου Αν. Μάνης, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Δηλώνουμε ανοιχτοί σε κάθε προσφορά εποικοδομητικής συνεργασίας, σε κάθε ενέργεια που συμβάλλει στην πρόοδο και στον εκσυγχρονισμό του τόπου μας. (…) Με απόλυτη διαφάνεια και πνεύμα ενότητας, οφείλουμε να βαδίσουμε από κοινού στη νέα δημοτική περίοδο, που ξεκινά σε λίγες ημέρες. Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών του έργου μας. Είμαστε όμως όλοι αποφασισμένοι να το φέρουμε εις πέρας με επιτυχία. Γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και ανιδιοτελώς, τηρώντας με πίστη τον ιερό όρκο που μόλις δώσαμε».

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti