Πελοπόννησο ψηφίζουν οι Ολλανδοί για το 2024

Κρήτη ο δημοφιλέστερος προορισμός

Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2024 12:22 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πελοπόννησο ψηφίζουν οι Ολλανδοί για το 2024

Την Πελοπόννησο τοποθετούν μέσα στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς για το 2024 οι Ολλανδοί, σύμφωνα με τη βραβευμένη ολλανδική ταξιδιωτική ιστοσελίδα Griekenland.net.

Μετά από μεγάλη ψηφοφορία μεταξύ των αναγνωστών της, η ιστοσελίδα ανακοίνωσε τα κορυφαία δέκα μέρη στην Ελλάδα, στα οποία προτίθεται να ταξιδέψει το κοινό της Ολλανδίας τη νέα σεζόν.

Στην πρώτη θέση της κατάταξης ψηφίστηκε η Κρήτη, με ποσοστό 16%, ενώ η Σάμος και η Κέρκυρα συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα με 10% των ψήφων η καθεμία. Ακολουθούν κατά σειρά η Ζάκυνθος, η Κεφαλονιά, η Κως, η Λευκάδα, η Πελοπόννησος, η Λέσβος και η Κάρπαθος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Griekenland.net, που εμπιστεύονται χιλιάδες επαναλαμβανόμενοι Ολλανδοί επισκέπτες της Ελλάδας, η Κρήτη είναι το αγαπημένο νησί των Ολλανδών, η Σάμος κερδίζει τις εντυπώσεις με τα πανέμορφα χωριά και τις μαγευτικές περιπατητικές διαδρομές της και η Κέρκυρα κάνει δυναμική επιστροφή στις πρώτες θέσεις της λίστας.

Η Πελοπόννησος αποτελεί για τους Ολλανδούς τουρίστες τον πιο δημοφιλή ηπειρωτικό προορισμό στην Ελλάδα και συγκεντρώνει ποσοστό προτίμησης 6%. Κατατάσσεται, έτσι στην 8η θέση του top-10.

Αξιοσημείωτο, σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό ιστότοπο, είναι το γεγονός πως η Κως βρίσκεται εκτός την πρώτης πεντάδας, ενώ η Ρόδος δείχνει να χάνει τη δημοφιλία της, πέφτοντας στην 11η θέση προτίμησης, λαμβάνοντας ποσοστό ψήφων 4%.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti