Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συλλήψεις και στη Λακωνία

Δευτέρα, 15 Ιανουάριος 2024 10:39 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν το διάστημα 4/1/2024 έως 12/1/2024 και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν έλεγχοι σε 920 άτομα, εκ των οποίων 716 ήταν ημεδαποί και 204 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 679 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν 81 άτομα, από τα οποία 56 ήταν ημεδαποί και 25 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 41 άτομα.

Όσον αφορά στη Λακωνία συνελήφθησαν:
-Τρεις ημεδαποί για ναρκωτικά, εκ των οποίων ο ένας κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
-Ένας ημεδαπός και τέσσερις αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ακόμα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, βεβαιώθηκαν συνολικά 232 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν και ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 9,51 γραμμαρίων και σουγιάς, με μήκος λάμας 7 εκατοστά, στη Λακωνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti