Αποστρατεύτηκε μετά από 35 χρόνια στην ΕΛΑΣ ο Π. Μάνδαλος

Είχε υπηρετήσει και στη Λακωνία

Παρασκευή, 19 Ιανουάριος 2024 16:49 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αποστρατεύτηκε μετά από 35 χρόνια στην ΕΛΑΣ ο Π. Μάνδαλος

Με τον τιμητικό βαθμό του Υποστράτηγου αποστρατεύτηκε, ύστερα από 3 και πλέον δεκαετίες στο Αστυνομικό Σώμα, ο Μεσσήνιος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, Παναγιώτης Μάνδαλος. Στη μακρά του διαδρομή, ο έμπειρος αστυνομικός είχε θητεύσει, ανάμεσα σε άλλες υπηρεσίες, και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας και συγκεκριμένα στο ΑΤ Βλαχιώτη.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της καριέρας του, ο Π. Μάνδαλος δήλωσε:

«Αξιότιμες και αξιότιμοι εκπρόσωποι Αρχών, μέσων επικοινωνίας και αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

με αφορμή την ολοκλήρωσή των καθηκόντων μου στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και μετά από 35 έτη  στο Σώμα, με τη βοήθεια του Θεού, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου με να δοθεί η σκυτάλη στις νεότερες γενιές συναδέλφων μου για να συνεχίσουν το δύσκολο και πολύ σημαντικό λειτούργημά μας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους τους συναδέλφους μου, τους εκπροσώπους των Δημοσίων Αρχών, καθώς και όλους τους συμπολίτες μου για τις σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας που αναπτύξαμε  αυτά τα  35 χρόνια που υπηρέτησα σε Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λακωνίας, Μεσσηνίας και Ηλείας, καθώς και ως Βοηθός στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου.

Σας ευχαριστώ για την διαχρονική εκτίμηση με την οποία περιβάλλετε το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και σας καλώ να ενισχύετε πάντα τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλεται από το αστυνομικό προσωπικό. Πιστεύω ακράδαντα ότι για την πάταξη της εγκληματικότητας και της θεμελίωσης της έννομης τάξης στην κοινωνία είναι απαραίτητη η εμπέδωση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ των πολιτών και της Αστυνομίας.

Ομοίως, εκφράζω τις ευχαριστίες μου σε όλες κι όλους που εκπροσωπείτε την ενημέρωση, για την άψογη συνεργασία, καθώς και τη σημαντική συμβολή σας στην ανάδειξη του αστυνομικού έργου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην οικογένειά μου που όλα αυτά τα χρόνια ήταν παρούσα στηρίζοντάς με διαρκώς σε ευχάριστες αλλά και δύσκολες στιγμές».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti