
Μία μοναδική επίσκεψη επιφύλασσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου στους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Γυθείου, τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου.
Οι πυροσβέστες ενημέρωσαν μαθητές και εκπαιδευτικούς για τη φωτιά και τους κινδύνους της, για την πρόληψη των πυρκαγιών, καθώς και για τους τρόπους αντιμετώπισής τους.
Στη συνέχεια, ακολούθησε επίδειξη του εξοπλισμού των πυροσβεστών και του πυροσβεστικού οχήματος. Μάλιστα, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γίνουν για λίγο «μικροί πυροσβέστες», καθώς κράτησαν την πυροσβεστική μάνικα με την καθοδήγηση των πυροσβεστών.
Το σχολείο, σε σχετική ανακοίνωσή του, ευχαρίστησε τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντιπύραρχο Κωνσταντίνο Γραφάκο, για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκλησή του, όπως και τους πυροσβέστες για την ξεχωριστή εμπειρία που προσέφεραν στους μαθητές.