Δεύτερο εργαστήριο για κτηνοτρόφους στα Ανώγεια Σπάρτης

Από τον Στ. Αραχωβίτη και τη Λ. Χαρβούρου

Δευτέρα, 19 Φεβρουάριος 2024 17:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δεύτερο εργαστήριο για κτηνοτρόφους στα Ανώγεια Σπάρτης

Σε ζεστό κλίμα και με σημαντική συμμετοχή ενδιαφερομένων, πραγματοποιήθηκε το 2ο Εργαστήριο για Κτηνοτρόφους,  στα Ανώγεια Λακωνίας, την Πέμπτη (15/2). Το εργαστήρι έλαβε χώρα στο κοινοτικό κατάστημα, στην πλατεία του χωριού.

Οι κτηνοτρόφοι της περιοχής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους εισηγητές, Σταύρο Αραχωβίτη, γεωπόνο MSc, και Γαρυφαλιά (Λίνα) Χαρβούρου, γεωπόνο, να αναπτύσσουν:
•Τις νέες τάσεις στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων, όπως τα προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας από αίγειο γάλα και,
•τις δυνατότητες συμβολής των γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων στο τοπικό τουριστικό προϊόν, μέσα από δημιουργία θεματικών τουριστικών πακέτων στους δρόμους τυριού του Πάρνωνα.

Ευχαριστίες αναπέμπονται σε όλους τους συμμετέχοντες και «ιδιαίτερα στον Δημήτρη Κολινιώτη, για την πολύτιμη συμβολή του!».

Η δράση
Ας σημειωθεί πως η Αναπτυξιακή Πάρνωνα ΑΕ ΑΟΤΑ, στο πλαίσιο υλοποίησης της τοπικής δράσης 3.2.2 «Εργαστήρια για τους παραγωγούς», υποδράση 3.2.2.α. «Εργαστήρια και σεμινάρια» του Σχεδίου Διακρατικής Συνεργασίας με τίτλο “Say cheese! Balkan cheese” του τοπικού προγράμματος LEADER/CLLD, υπομέτρο 19.3 του Μέτρου 19 του ΠΑΑ 2014-2020, ενημερώνει τους παραγωγούς και τυροκόμους για τις ευκαιρίες  και την  ενίσχυση των δεξιοτήτων τους.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti