Διήμερη «σκούπα» της ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο

12 συλλήψεις στη Λακωνία

Πέμπτη, 29 Φεβρουάριος 2024 09:09 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διήμερη «σκούπα» της ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο

Με διαρκείς αστυνομικές επιχειρήσεις επιχειρεί η ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο να αντιμετωπίσει την παραβατικότητα και την εγκληματικότητα, που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους πολίτες. Τελευταία οργανωμένη επέμβαση των Αρχών συντελέστηκε το διήμερο 26-27 Φεβρουαρίου και στους 5 νομούς της Περιφέρειας, με ευθύνη των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Συνολικά, έγιναν έλεγχοι σε 938 άτομα, εκ των οποίων 736 ήταν ημεδαποί και 202 αλλοδαποί, καθώς και σε 669 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 67 άτομα, από τα οποία 38 ήταν ημεδαποί και 26 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 27 άτομα.

Όσον αφορά στη Λακωνία συνελήφθησαν 12 άτομα και ειδικότερα: 5 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί για ναρκωτικά, 1 ημεδαπός και 1 αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 3 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Ακόμα, στη διάρκεια της επιχείρησης στην Πελοπόννησο, βεβαιώθηκαν συνολικά 179 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν:
- μικροποσότητα κάνναβης στην Αρκαδία,
- 2 τσιγαριλίκια και ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 24,95 γραμμαρίων στη Λακωνία,
- 1 κυνηγετικό όπλο, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 6,9 γραμμαρίων, καθώς και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης -τύπου σοκολάτα- στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti