ΕΦΑΛΑΚ: 11 προσλήψεις στο Κάστρο Μονεμβασίας για το επιθαλάσσιο τείχος

Παρασκευή, 12 Απρίλιος 2024 12:30 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΕΦΑΛΑΚ: 11 προσλήψεις στο Κάστρο Μονεμβασίας για το επιθαλάσσιο τείχος

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη, συνολικά 11 θέσεων, οι οποίες αφορούν αρχαιολόγο, μηχανικό ειδικότητας πολιτικό μηχανικό, απόφοιτο διοικητικού – οικονομικού και εργάτες.

Οι προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σχετίζονται με την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του έργου «Αποκατάσταση και ανάδειξη του νότιου επιθαλάσσιου τείχους και του νοτιοδυτικού προμαχώνα του στην κάτω πόλη Μονεμβασίας», για χρονικό διάστημα 8 μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκίνησαν την Πέμπτη 11 Απριλίου και λήγουν το Σάββατο 20 Απριλίου.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν:
-ΠΕ Αρχαιολόγων Μία (1 θέση)
-ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών Μία (1 θέση)
-ΤΕ Διοικητικού – Οικονομικού με εμπειρία στην διοικητική και οικονομική διαχείριση έργων χρηματοδοτούμενων από προγράμματα της ΕΕ ή αρχαιολογικών έργων (1 θέση)
-ΥΕ Εργατών (8 θέσεις)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Αγησιλάου 59, 23100 – Σπάρτη, απευθύνοντάς την στη Γραμματεία υπόψιν κ. Νίκου Αποστολάκου ή κ. Νίκας Λυμπεράκη-Λαζαράκου (τηλ. επικοινωνίας: 2731025363, 2731028503), εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής «Διαύγεια» και του ΥΠΠΟΑ και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti