Συλλήψεις για κλοπές και βεγγαλικά στη Λακωνία

Δευτέρα, 29 Απρίλιος 2024 10:54 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συλλήψεις για κλοπές και βεγγαλικά στη Λακωνία

Κλοπή χρημάτων, κατοχή βεγγαλικών και κλοπή ηλεκτρολογικού υλικού και χάλκινων καλωδίων από τις εγκαταστάσεις του ΤΟΕΒ στα Ανώγεια Σπάρτης, περιελάβανε το ημερολόγιο των 4 συλλήψεων που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (27-28/4/2024), στη Λακωνία.

Το Σάββατο το απόγευμα (27/4), στο Μαυροβούνι του Δήμου Ανατολικής Μάνης συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, 13χρονος Ρουμάνος, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 κροτίδες και 1 βεγγαλικό. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και μια 74χρονη, για παραμέληση της εποπτείας του ανηλίκου.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, σε κοινότητα του δήμου, 18χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, μαζί με άγνωστο συνεργό του, την Παρασκευή (26/4) αφαίρεσαν από οικίσκο γεώτρησης του ΤΟΕΒ Ανωγείων ηλεκτρολογικά είδη, μεταλλικά και χάλκινα αντικείμενα. Η προανάκριση έδειξε ότι το βράδυ της Τετάρτης (24/4), είχαν διαπράξει και κλοπή σε επιχείρηση στην περιοχή των Αμυκλών. Τέλος, όπως προέκυψε ο 18χρονος δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Απόγευμα Κυριακής (28/4), συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, στο Ξηροκάμπι, 15χρονος Ρομά, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα στην περιοχή «Αρκασά» -μαζί με ανήλικο συνεργό του, ο οποίος αναζητείται- αφαίρεσαν από 2 ηλικιωμένες ημεδαπές χρήματα. Και σε αυτήν την περίπτωση, ο ανήλικος δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti