Δημοφιλής βρετανική εκπομπή εξερευνά τη Μονεμβασιά

Παρασκευή, 10 Μάιος 2024 20:38 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δημοφιλής βρετανική εκπομπή εξερευνά τη Μονεμβασιά

Η Μονεμβασιά ταξιδεύει στην Ευρώπη, αυτή τη φορά μέσα από το βρετανικό δημόσιο κανάλι Channel 4.  Όπως μεταδίδει το monemvasianews.gr, ο δημοφιλής λακωνικός τόπος παρουσιάζεται μέσα από την εκπομπή «Treasures of the World» της Μπέτανι Χιούζ, που εξερευνά μέρη πλούσια σε εκπληκτικούς πολιτισμούς, εξελισσόμενες ανασκαφές και εκπληκτικές νέες ανακαλύψεις.

Η παραγωγή για τη Μονεμβασιά θα προβληθεί σήμερα Σάββατο (11/5) και ώρα 7:00 μμ στο Channel 4, αλλά και διαδικτυακά. Στα γυρίσματα συνέβαλε ο Σύλλογος Φωτογραφίας «Monemvasia Society», από το αρχείο του οποίου χρησιμοποιήθηκαν μοναδικά πλάνα και φωτογραφίες. Η Έφη Αναγνωστοπούλου, μέλος του συλλόγου, αρχειοφύλακας και ξεναγός, αλλά και η πρόεδρος Αν Έλντριντζ, συμμετέχουν στο επεισόδιο.

Η Αν Έλντριντζ, μιλώντας στο monemvasianews.gr δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που η μοναδική καστροπολιτεία ταξιδεύει στα πέρατα του κόσμου. Αυτή η δημοσιότητα για τη Μονεμβασία έρχεται σε μια πολύ καλή στιγμή για εμάς, μιας και ο σύλλογός μας “Monemvasia Society” κυκλοφορεί το δεύτερο βιβλίο του αυτόν τον Ιούνιο».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti