Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση»

Πέμπτη, 16 Μάιος 2024 08:16 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση»

Αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25 δέχεται το εξ αποστάσεως Διϊδρυματικό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΔΠΜΣ) με τίτλο «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση». Το Πρόγραμμα διοργανώνεται από τα Τμήματα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (επισπεύδον τμήμα), Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Σκοπό του ΔΔΠΜΣ «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» αποτελεί η παροχή μεταπτυχιακής εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου και η ανάπτυξη εξειδικευμένων δεξιοτήτων από τους συμμετέχοντες φοιτητές, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες και τις προκλήσεις των φορέων της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Το πρόγραμμα είναι εντατικό, διάρκειας 1 έτους (δύο ακαδημαϊκά εξάμηνα μαθημάτων και θερινή περίοδος για την εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας) και απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) στην «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» με τις ακόλουθες ειδικεύσεις:
α) Ανάπτυξη και Προγραμματισμός
β) Οικονομική Λειτουργία
γ) Κοινωνική Πολιτική

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 15 Ιουνίου 2024, ενώ περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα tpaa.pedis.uop.gr.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti