Έστησε μπλόκο στην παρανομία η ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο

10 συλλήψεις στη Λακωνία

Δευτέρα, 27 Μάιος 2024 08:47 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έστησε μπλόκο στην παρανομία η ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο

Αλλεπάλληλες είναι οι αστυνομικές επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Στην τελευταία δράση-«σκούπα» που διενεργήθηκε κατά το χρονικό διάστημα 21 με 23/5, συνολικά έγιναν έλεγχοι σε 1.219 άτομα, εκ των οποίων 986 ήταν ημεδαποί και 233 αλλοδαποί, καθώς και σε 943 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 68 άτομα, από τα οποία 50 ήταν ημεδαποί και 18 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 42 άτομα.

Στη Λακωνία συνελήφθησαν 10 άτομα και ειδικότερα: 3 ημεδαποί και 1 αλλοδαπός για ναρκωτικά, εκ των οποίων ο ένας κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, 3 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 1 αλλοδαπός που διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Στη διάρκεια των επιχειρήσεων στους νομούς της Περιφέρειας βεβαιώθηκαν συνολικά 314 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν:
-ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 8,9 γραμμαρίων και μικροποσότητα αμφεταμίνης στην Αργολίδα.
-μικροποσότητα κάνναβης, 1 δενδρύλλιο κάνναβης ύψους έως 65 εκατοστών περίπου, κυνηγετικό όπλο και 4 απομιμητικές τηλεφωνικές συσκευές στην Αρκαδία.
-μικροποσότητες κάνναβης και κεταμίνης, 1 τσιγαριλίκι και 3 φυσίγγια στη Λακωνία.
-μικροποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης και 3 κυνηγετικά όπλα στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti