Μεταπτυχιακό στην «Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Οργανισμών και Επιχειρήσεων»

Από το ΠΑΠΕΛ

Πέμπτη, 06 Ιούνιος 2024 10:31 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μεταπτυχιακό στην «Οργάνωση και Διοίκηση  Δημοσίων Υπηρεσιών, Οργανισμών και Επιχειρήσεων»

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκήρυξε 60 θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών, για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών (ΠΜΣ) στην «Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Οργανισμών και Επιχειρήσεων». Το πρόγραμμα απονέμει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην «Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων» (Master in Public Management).

Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του τίτλου ορίζεται σε 3 εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε 7 υποχρεωτικά μαθήματα και 1 επιλογής κατά τη διάρκεια δύο διδακτικών εξαμήνων, καθώς και η εκπόνηση διπλωματικής εργασίας που πραγματοποιείται κατά τους τελευταίους έξι μήνες του προγράμματος.
Οι διαλέξεις των μαθημάτων πραγματοποιούνται εξ’ αποστάσεως και διδάσκονται Παρασκευή και Σάββατο. Το ΠΜΣ δίνει τη δυνατότητα της απαλλαγής της διδάκτρων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η γλώσσα διδασκαλίας των μαθημάτων είναι η ελληνική και η αγγλική. Στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών γίνονται δεκτοί ως υποψήφιοι πτυχιούχοι τμημάτων Οικονομικής Κατεύθυνσης, Θετικών Επιστημών και λοιπών τμημάτων ΑΕΙ (πανεπιστήμια ή τεχνολογικά ιδρύματα) της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής.
Η επιτροπή αξιολόγησης αποτελείται από μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, που θα βαθμολογήσει τον/την κάθε υποψήφιο/α με βάση συγκεκριμένο αλγόριθμο (https://mapm.uop.gr/diadikasia-epilogis) και τον/την καλεί για συνέντευξη, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, ώστε να σχηματίσει πληρέστερη και ολοκληρωμένη άποψη.

Για την παρακολούθηση του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών προβλέπεται η καταβολή διδάκτρων ύψους 3.100 €. Η καταβολή των διδάκτρων διενεργείται σε 3 δόσεις.
Διευκρινίζεται ότι στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί και υποψήφιοι που δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει τις σπουδές τους, αλλά προβλέπεται να έχουν ανακηρυχθεί πτυχιούχοι μέχρι την έναρξη του προγράμματος τον Οκτώβριο 2024. Σε αυτήν την περίπτωση οφείλουν να προσκομίσουν εγκαίρως τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 31 Ιουλίου 2024 (σφραγίδα ταχυδρομείου). Υποβάλλονται είτε μέσω της γραμματείας του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών (γραμματεία ΠΜΣ στην «Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, θέση Σέχι, πρώην τέταρτο πεδίο βολής, Τρίπολη, ΤΚ 22100, τηλ. 2710230128, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) υπόψη κας Γιαννακοπούλου Δήμητρας είτε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας (https://esclass.uop.gr).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti