Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το ΠΜΣ «Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία»

Από το Τμήμα Φιλολογίας του ΠΑΠΕΛ

Σάββατο, 08 Ιούνιος 2024 09:15 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το ΠΜΣ «Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία»

Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία» με Ειδίκευση: «Νέα Ελληνική Γλώσσα και Φιλολογία», που οργανώνει το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη 35 θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών.

Οι σπουδές οι οποίες διαρκούν 3 ακαδημαϊκά εξάμηνα, οδηγούν στο αντίστοιχο Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ).

Για τη φοίτηση στο πρόγραμμα απαιτείται η καταβολή τελών φοίτησης, τα οποία ανέρχονται στο συνολικό ποσό των 2.100€, καταβλητέα σε τρεις ισόποσες δόσεις των 700€ η καθεμία, πριν από την έναρξη των μαθημάτων κάθε εξαμήνου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν την σελίδα https://phil.uop.gr/nea-elliniki-glossa/.

Τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν κατά το διάστημα 10 Ιουνίου –30 Σεπτεμβρίου, είτε με συστημένη αλληλογραφία (με ευανάγνωστη σφραγίδα κατάθεσης των ΕΛΤΑ μέχρι και την 30η Σεπτεμβρίου 2024) είτε με courier (ταχυμεταφορά) στη γραμματεία του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στη διεύθυνση: Παλαιό Στρατόπεδο – Ανατολικό Κέντρο, Τ.Κ. 24100, Καλαμάτα, με την ένδειξη: «Για το Π.Μ.Σ. «Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία», υπόψη κ. Ειρήνης Μουτάφη. Η φόρμα ηλεκτρονικής αιτήσεως βρίσκεται στον σύνδεσμο: https://rb.gy/bry2hc.

Σημειώνεται ότι στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι τμημάτων πανεπιστημιακών σχολών Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών της ημεδαπής και αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου, με κριτήρια που θα θεσπίσει η Συνέλευση του Τμήματος Φιλολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2721045209/27210-65132 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ενώ μπορούν να επισκεφθούν και τον ιστοτόπους του Τμήματος Φιλολογίας (http://phil.uop.gr/index.php και http://mgs-phil.uop.gr).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti