Σεξοκωμωδία σε πιάτσα ταξί στη Σπάρτη

Οδηγός έβλεπε ερωτική ταινία, ενώ περίμενε για κούρσα

Δευτέρα, 10 Ιούνιος 2024 13:01 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σεξοκωμωδία σε πιάτσα ταξί στη Σπάρτη

Δεν περνά εύκολα η νυχτερινή βάρδια σε μια πιάτσα ταξί, αυτό είναι το σίγουρο. Ώρες πολλές, αναμονή, στατικότατα και «σπασμένα πράματα» -μιλώντας για τη Σπάρτη- αφού τουρισμό ακόμα δεν έχει αρκετό και ο κόσμος νυχτοπερπατά κυρίως τα Σάββατα. Κάπως πρέπει να περάσει η νύχτα. Πρέπει κάτι να βρεις να κάνεις. Αλλά θέλει προσοχή: Με κατηγορίες για προσβολή γενετήσιας ευπρέπειας, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, συνελήφθη ένας 49χρονος οδηγός ταξί στη Σπάρτη, που εντοπίστηκε να παρακολουθεί ερωτική ταινία στο κινητό του, από ζευγάρι που πήγε να μπει στο όχημα! Η σύλληψη έγινε, κατόπιν αναζήτησης, στις 02:30΄ τα ξημερώματα της Κυριακής (9/6) σε κεντρική πιάτσα ταξί της λακωνικής πρωτεύουσας.

Όλα ξεκίνησαν κάποιες ώρες πριν, όταν ένας 45χρονος μαζί με την γυναίκα του, πήγαν να επιβιβαστούν στο ταξί. Τότε έκπληκτος ο άνδρας, διαπίστωσε πως ο οδηγός παρακολουθούσε στο κινητό του τηλέφωνο ταινία ερωτικού περιεχομένου, ενώ παράλληλα προέβαινε σε πράξη γενετήσιου χαρακτήρα. Κάτι που «πρόσβαλε βάναυσα την τιμή» του ζευγαριού, όπως αναφέρθηκε.

Όταν ο 45χρονος τού εξέφρασε την οργή του για το γεγονός και κατευθύνθηκε προς άλλο όχημα, ο ταξιτζής, τον ακολούθησε και με εριστική διάθεση τον απείλησε φραστικά και του έσκισε την μπλούζα που φορούσε. Κατόπιν όλων αυτών το ζευγάρι υπέβαλε έγκληση κατά του 49χρονου αυτοκινητιστή.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti