Υπόδειγμα ανακύκλωσης το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης

Π. Παπαγεωργίου: «Συνεχίστε να ανακυκλώνετε»

Τετάρτη, 12 Ιούνιος 2024 15:23 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υπόδειγμα ανακύκλωσης  το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης

Ο διαγωνισμός ανακύκλωσης της «Texan» ολοκληρώθηκε και το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης που συμμετείχε στη δράση, κατόρθωσε να ανακυκλώσει πάνω από 39.000 συσκευασίες.

Ο εκπαιδευτικός του σχολείου, κ. Παναγιώτης Παπαγεωργίου, ανέφερε σχετικά: «Θα ήθελα να συγχαρώ τους μαθητές και τις μαθήτριες μου για την υπερπροσπάθειά τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους και τις φίλες του σχολείου που μας βοήθησαν στον αγώνα μας, αλλά και όσους και όσες ήθελαν να μας βοηθήσουν, αλλά είχαν υποχρέωση σε άλλα σχολεία. Ο σκοπός έτσι κι αλλιώς ήταν κοινός και δεν ήταν μόνο τα σημαντικά έπαθλα του διαγωνισμού, αλλά κυρίως η ανάγκη για ανακύκλωση», σημειώνει ο κ. Παπαγεωργίου και προτρέπει: «Τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός, μην αφήσετε τη νέα δυναμική που προέκυψε από αυτόν να χαθεί. Συνεχίστε να ανακυκλώνετε! Είτε ατομικά είτε σαν οικογένεια είτε ως κατάστημα ή φορέας είτε προσφέροντας τα κουπόνια σας σε σχολεία σαν το δικό μας, για να στηρίξετε το φιλανθρωπικό και φιλοζωικό μας έργο».

Σύμφωνα με τον Π. Παπαγεωργίου, «το 1ο Γυμνάσιο ξεκίνησε να ανακυκλώνει την 1η Νοεμβρίου -πολύ πριν τον διαγωνισμό- και θα συνεχίσει να ανακυκλώνει και μετά από αυτόν.

Συγκεντρώσαμε 650 ευρώ μέχρι σήμερα. Τα διαθέσαμε για την προμήθεια τροφίμων και παιχνιδιών για φιλανθρωπικά ιδρύματα και σκυλοτροφής για το καταφύγιο αδέσποτων. Όσοι θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή, προσφέροντας μας τα κουπόνια σας ή φέρνοντας μας τα ανακυκλώσιμα σας, είσαστε ευπρόσδεκτοι».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti