Θέσεις εργασίας στην ΕΡΤ

Σάββατο, 15 Ιούνιος 2024 09:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θέσεις εργασίας στην ΕΡΤ

Ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε. απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη 19 συμβάσεων μίσθωσης έργου.

Αναλυτικά:
-Για το έργο της σύνταξης ειδήσεων καθώς και την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων (προγραμματισμένων ή έκτακτων) στη νοηματική, καθώς και των έκτακτων ανακοινώσεων δημοσίου ενδιαφέροντος, η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με έναν δημοσιογράφο – παρουσιαστή διερμηνείας νοηματικής γλώσσας.

-Για το έργο της παραγωγής ή και της παρουσίασης των ενημερωτικών ραδιοφωνικών εκπομπών της Πρωινής, Μεσημβρινής και Βραδινής Ζώνης από τις 06:00 έως τις 24:00 (προγραμματισμένων ή έκτακτων), η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με 5 δημοσιογράφους.

-Για το έργο της παραγωγής, σύνταξης και ανάρτησης των ειδήσεων και των ενημερωτικών προϊόντων διαδικτυακού περιεχομένου στην ιστοσελίδα της Εταιρίας, η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με έναν δημοσιογράφο (με εξειδίκευση data journalism).

-Για το έργο της σύνταξης ειδήσεων και τίτλων του ertnews.gr, η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με έναν δημοσιογράφο – συντάκτη ύλης.

-Για το έργο της και της οπτικοποίησης των θεμάτων των δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών (προγραμματισμένων ή έκτακτων) η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με έναν δημοσιογράφο – παραγωγό.

-Για το έργο της δημιουργίας επεξεργασίας και ανάρτησης στο διαδίκτυο οπτικοακουστικού υλικού που παράγεται από τον τομέα της ενημέρωσης της ΕΡΤ, καθώς και τη δημοσίευσή του σε πλατφόρμες (YouTube, Glomex) και κοινωνικά δίκτυα η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται, σύμφωνα με το άρθρο του proson, να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με έναν δημοσιογράφο (Video Editor).

-Για το έργο της παραγωγής, της καταγραφής, της επεξεργασίας και της παρουσίασης της εγχώριας ειδησεογραφίας η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με 2 δημοσιογράφους (Mobile Journalists).

-Για το έργο της παραγωγής, της καταγραφής, της επεξεργασίας και της παρουσίασης της εγχώριας ειδησεογραφίας για τη βραδινή – μεταμεσονύχτια ζώνη, η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με έναν δημοσιογράφο (Mobile Journalist).

-Για το έργο της σύνταξης ή και της παρουσίασης θεμάτων από την Διεθνή επικαιρότητα για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων (προγραμματισμένα ή έκτακτα) τηλεόρασης – ραδιοφώνου και διαδικτύου, καθώς και των ενημερωτικών εκπομπών (προγραμματισμένων ή έκτακτων), η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με έναν δημοσιογράφο (συντάκτη διεθνών ειδήσεων).

-Για το έργο της παραγωγής και της παρουσίασης ρεπορτάζ για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων (προγραμματισμένα ή έκτακτα), καθώς και τις ενημερωτικές εκπομπές (προγραμματισμένες ή έκτακτες), η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με 2 δημοσιογράφους ρεπόρτερ (για ρεπορτάζ έρευνας).

-Για το έργο της παραγωγής και της παρουσίασης ρεπορτάζ για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων (προγραμματισμένα ή έκτακτα), καθώς και τις ενημερωτικές εκπομπές (προγραμματισμένες ή έκτακτες), η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με έναν δημοσιογράφο ρεπόρτερ (για πολιτικό ρεπορτάζ).

-Για το έργο της παραγωγής ραδιοφωνικών ενημερωτικών εκπομπών, της ανάρτησης ηχητικού υλικού που θα παράγεται είτε από το πρώτο πρόγραμμα είτε θα είναι πρωτογενές στον ενημερωτικό ιστότοπο ertnews και στην νέα πλατφόρμα ERTecho, καθώς και της επιμέλειας και της διαχείρισης του ιστότοπου του Πρώτου Προγράμματος, η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με έναν δημοσιογράφο (audio editor).

Για το έργο της αρχισυνταξίας των κεντρικών ωριαίων δελτίων ειδήσεων (προγραμματισμένων ή έκτακτων) η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με έναν δημοσιογράφο – αρχισυντάκτη.

Η διάρκεια των ανωτέρω συμβάσεων μίσθωσης έργου ορίζεται από την υπογραφή τους έως και 31 Δεκεμβρίου 2024, με δικαίωμα παράτασης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου στον ιστότοπο της ΕΡΤ Α.Ε., συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση και επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους σημείωμα.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει την Κυριακή 16 Ιουνίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti