Ζευγάρι συνελήφθη για τη δολοφονία 64χρονου στον Άγιο Πέτρο

Διαπληκτίστηκαν κι ακολούθησε συμπλοκή

Κυριακή, 21 Ιούλιος 2024 16:52 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ζευγάρι συνελήφθη για τη δολοφονία 64χρονου στον Άγιο Πέτρο

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του Αγίου Πέτρου Κυνουρίας παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία ενός 64χρονου άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός με τραύματα στον λαιμό και στο κεφάλι, τα ξημερώματα της Κυριακής (21/7).

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης, ο 64χρονος βρέθηκε νεκρός, φέροντας ίχνη σωματικών βλαβών στο λαιμό και το κεφάλι, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Λίγες ώρες αργότερα, για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας συνελήφθησαν ένας 41χρονος και μία 34χρονη, κατά πληροφορίες σύζυγοι, οι οποίοι το πρωί της Κυριακής εμφανίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταγγείλουν περιστατικό λεκτικής παρενόχλησης σε βάρος της γυναίκας από το θύμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ζευγάρι φέρεται να διαπληκτίστηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου με τον 64χρονο, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης όπου ήταν καλεσμένοι και οι τρεις. Στη συνέχεια, ακολούθησε συμπλοκή, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να βρεθεί νεκρός ο 64χρονος.

Το ζευγάρι πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της Τρίπολης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

Koutsoviti

Η δική σας είδηση