Βέλη νομαρχιακής αντιπολίτευσης στο Φούρκα

Για καθολικό αποκλεισμό της ομάδας του και αλαζονική συμπεριφορά κατηγόρησε το νομάρχη Λακωνίας κ. Κώστα Φούρκα, ο επικεφαλής της μείζονος...
Πέμπτη, 15 Ιούλιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βέλη νομαρχιακής αντιπολίτευσης στο Φούρκα

Για καθολικό αποκλεισμό της ομάδας του και αλαζονική συμπεριφορά κατηγόρησε το νομάρχη Λακωνίας κ. Κώστα Φούρκα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο ΝΣ κ. Γιώργος Τζάκας.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας στο ξενοδοχείο «Sparta Inn» με θέμα τον απολογισμό δράσης τους, τα μέλη της νομαρχιακής ομάδας «Δημιουργικές Δυνάμεις Λακωνίας» σημείωσαν ότι οι προτάσεις τους στο Νομαρχιακό Συμβούλιο δε γίνονταν αποδεκτές και ευτελίζονταν. Μάλιστα, ο κ. Τζάκας τόνισε ότι τα πρακτικά του ΝΣ δεν υπογράφονται εδώ και δύο χρόνια.
Στο υπερβολικό ποσοστό του 67%, που έλαβε το 2006, αποδίδει την «έπαρση, την αλαζονεία και τον αυταρχισμό» της παράταξης του κ. Φούρκα, ο κ. Χάρης Πισκοπάνης που επίσης μίλησε για απαξιωμένο και υποβαθμισμένο ΝΣ.
Αναφορικά με τον πρόσφατο απολογισμό της νομαρχίας, ο κ. Τζάκας σημείωσε ότι η νομαρχιακή αρχή οικειοποιείται έργα της περιφέρειας και όχι μόνο, ενώ ταυτόχρονα προσήψε στο νομάρχη σκοπιμότητες στο σχεδιασμό διαφόρων έργων.
Επίσης, ο κ. Τζάκας δεν παρέλειψε να σχολιάσει αρνητικά την ανέγερση του Διοικητηρίου, θέτοντας το ερώτημα «γιατί αυξήθηκε το κόστος του έργου στα 11,6 εκατ. ευρώ τη στιγμή που ο κ. Φούρκας είχε δεσμευθεί για μείωση του κόστους στα 7,5 εκατομμύρια -από 10,5 εκατ. ευρώ που ισχυριζόταν ότι ήταν στην αρχή της θητείας του- ενώ παράλληλα το έργο χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ επί υπουργίας Παυλόπουλου».
Τέλος, ο κ. Τζάκας αποκάλυψε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα ως αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti