Ανοίγει τις πύλες του

το νέο κτίριο του ΤΕΙ
Τρίτη, 23 Φεβρουάριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανοίγει τις πύλες του

Με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του ΤΕΙ Σπάρτης στις νέες εγκαταστάσεις του, στον Κλαδά πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 17/2, μετά από πρόσκληση του νομάρχη κ. Κώστα Φούρκα, σύσκεψη στο Διοικητήριο η οποία είχε ως θέμα τον προγραμματισμό των δρομολογίων του ΚΤΕΛ Λακωνίας για την εξυπηρέτηση των φοιτητών.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι πρόεδροι του ΤΕΙ Καλαμάτας κ. Ανδρέας Κανάκης και του παραρτήματος Σπάρτης κ. Ιωάννης Παπουτσής, καθώς και ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Αθανάσιος Βαρδούλιας.
Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό που θα εφαρμοστεί από την 1η Μαρτίου, ημερομηνία μεταφοράς των μαθημάτων στις νέες εγκαταστάσεις, δρομολόγια θα εκτελούνται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 7.25΄ το πρωί μέχρι τις 8.30΄ το βράδυ ως εξής:
- Αναχώρηση από τα ΚΤΕΛ κάθε μία ώρα από 7.25΄ πμ έως 7.25΄ μμ και το Μουσείο (7.30΄πμ-7.30΄μμ) προς ΤΕΙ.
- Από το ΤΕΙ τα λεωφορεία θα αναχωρούν για Σπάρτη κάθε μία ώρα από 8.10΄ πμ έως 8.10΄ μμ.
Εξάλλου, θα εκτελούνται και έκτακτα δρομολόγια σε ώρες αιχμής.
Οι φοιτητές θα μπορούν να εξυπηρετούνται και από τις παρακάτω στάσεις:
«Λέσχη Αξιωματικών» (επί της οδού Λεωνίδου) - «Πινακοθήκη» (επί της οδού Θερμοπυλών) - «Οδός των 118» (πριν τη συμβολή με την οδό Αρχιδάμου) - «Άγιος Σπυρίδωνας» (επί της οδού των 118 πριν τη συμβολή με την οδό Ορθίας Αρτέμιδος) - «Ορθίας Αρτέμιδος» (πριν τη συμβολή με την επαρχιακή οδό Σπάρτης-Καστορείου).
Η τιμή του εισιτηρίου για τους φοιτητές θα είναι 0,70 ευρώ ανά διαδρομή, ποσό που αντιστοιχεί σε έκπτωση 50% έναντι του κανονικού εισιτηρίου (1,40 ευρώ). Επίσης οι φοιτητές θα μπορούν να προμηθευτούν μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών καταβάλλοντας αντίτιμο 30 ευρώ.
Σημειώνεται ότι ο παραπάνω σχεδιασμός θα επανεκτιμηθεί και με τη συνεργασία του Συλλόγου Σπουδαστών του ΤΕΙ, μετά τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας του συστήματος.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti