Νέο Ιατρικό Δερματολογικό Κέντρο City Med του Ομίλου Affidea στην Σπάρτη

Τρίτη, 24 Μάιος 2022 14:11 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέο Ιατρικό Δερματολογικό Κέντρο City Med του Ομίλου Affidea στην Σπάρτη

Σε τροχιά ανάπτυξης ο όμιλος Affidea επεκτείνεται στη Σπάρτη με τη δημιουργία του Ιατρικού Δερματολογικού Κέντρου City Med (Γκορτσολόγου 80, 2ος όροφος), ενδυναμώνοντας τη θέση του στην αγορά της υγείας. Για την Affidea η επένδυση αυτή αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο επιχειρηματικής ανάπτυξης, με την οποία διευρύνει το βασικό μοντέλο λειτουργίας της και σε άλλες υπηρεσίες υγείας, εκτός της προληπτικής ιατρικής και διαγνωστικής απεικόνισης.

Τα City Med είναι πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα, που δραστηριοποιούνται ήδη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής, Ιατρικής Αισθητικής και Laser.

Στα City Med εφαρμόζεται μια ολιστική προσέγγιση ομορφιάς, χαρίζοντας υγεία, ευεξία και άμεσα ορατά αποτελέσματα. Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό αποτελείται από Δερματολόγους - Αφροδισιολόγους, Πλαστικούς Χειρουργούς, Κλινικούς Βιοπαθολόγους, Βιολόγους και Αισθητικούς από τον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής.

Στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας του, το City Med Σπάρτης προσφέρει 20% έκπτωση στην πρώτη επίσκεψη γνωριμίας. Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 27313 06742 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έκθεση εικόνων

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
RIGAKOS
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti