Ο Λακωνικός Τύπος καθημερινά στην πόρτα σου

Εάν επιθυμείτε να συμπεριληφθείτε στη λίστα συνδρομητών μας και να λαμβάνετε την έντυπη ημερήσια έκδοση "ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ" κάθε ημέρα στην πόρτα σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 27310 81253 ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας (Ονομ/μο-Διεύθυνση-ΤΚ-Τηλ. επικοινωνίας-ΑΦΜ-ΔΟΥ).

Με την ετήσια συνδρομή θα έχετε, από Τρίτη έως και Σάββατο, τουλάχιστον 245 εκδόσεις ετησίως, στη διεύθυνση που επιθυμείτε, με κόστος μόνο 70 € / έτος.

 

_______________________________

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ο ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ διατηρεί αρχεία χρηστών/συνδρομητών με τα ζητούμενα στοιχεία (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, ΑΦΜ, ΔΟΥ) αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών του. Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο χρήστης/συνδρομητής των υπηρεσιών του Λακωνικού Τύπου έχει τη δυνατότητα, αφού επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του.

του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti