Ο «Σκορπιός» συγχαίρει Ανδρεάκο και ζητά παρεμβάσεις στο Μαυροβούνι

Το δικό σας σχόλιο

Δευτέρα, 12 Αύγουστος 2019 12:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο «Σκορπιός» συγχαίρει Ανδρεάκο και ζητά παρεμβάσεις στο Μαυροβούνι

Απευθυνόμενος στην επανεκλεγείσα Δημοτική Αρχή Αν. Μάνης και προσωπικά στον δήμαρχο, Πέτρο Ανδρεάκο, ο «Σκορπιός» αναφέρει: «Σας συγχαίρω για την επανεκλογή σας, που πάρα πολύ με χαροποίησε, όχι μόνο τον… Σκορπιό και τους δικούς σας ψηφοφόρους, αλλά και πολλούς, που για προσωπικούς τους λόγους, απέναντι συγγενών και φίλων δεν… σας ψήφισαν. Κατά πρώτον να έχετε καλή υγεία, τα άλλα… έπονται. Περιττόν να σας εκφράσω τον θαυμασμό μου στα τόσα σημαντικά σας έργα. Έχω στα χέρια μου το προεκλογικό σας φυλλάδιο, και ειλικρινά εκπλήσσομαι, για την δραστηριότητά σας, και αποτελεσματικότητα έργων σας που ή δεν θα υλοποιούνταν ή θα χρόνιζαν. Και αναφέρομαι ειδικότερα για έργα σας του Γυθείου, που τα διαβιώ κατά μεγάλα χρονικά διαστήματα, αν… και Σπαρτιάτης.

Κύριε Δήμαρχε, ο Σκορπιός θα σχολιάζει όχι μόνον πεπραγμένα σας, αλλά και μη, που πρέπει να είχαν γίνει ή να γίνουν μελλοντικά.

Στο παρόν θα αναφερθώ στην παραλία του Μαυροβουνίου. Γιατί αυτή, δεν θα ειπώ εγκατάλειψη, αλλά αδιαφορία;

Το περσινό καλοκαίρι, και προγενέστερα υπήρχαν μικροί κάδοι απορριμμάτων σε αποστάσεις μεταξύ των, λίγα μέτρα από τη θάλασσα στην άμμο. Ο καταβρεχτήρας του Δήμου διήρχετο όλη την παραλία του Μαυροβουνίου και έκανε το αυτονόητο, την καταστολή της σκόνης, διερχομένων αυτοκινήτων, φέτος τίποτε…

Θα σταθώ, όμως, σε πιο σημαντικά έργα που επιβάλλεται να τα υλοποιήσετε. Τα ξέρετε, έχετε κάνει κάποιες προσπάθειες αλλά… τίποτε. Την πρόσβαση εκατοντάδων αυτοκινήτων στην παραλία (αυτό το μεγαλείο) του Γυθείου. Απαράδεκτη η διέλευση τους από την ΕΟ (προς Αρεόπολη) και κατάληξη στο οίκημα Αφών Δρακουλάκου. Είναι ένα ΔΡΟΜΑΚΙ, το ξέρετε, στενό με ζιγκ-ζαγκ, και διερχόμενα οχήματα παντός τύπου, με αντίθετες κατευθύνσεις, και οι… διαπληκτισμοί των οδηγών… το κάτι άλλο… Θα παραμείνει αυτό το αίσχος δρομάκι; Ή θα πρέπει να αναζητήσετε άλλη πρόσβαση προς την παραλία ή το υπάρχον δρομάκι θα μετατραπεί σε αυτοκινητόδρομο. Δρόμο ευρείας κυκλοφορίας.

Το δεύτερο, κύριε Δήμαρχε, είναι ότι πρέπει να ασφαλτοστρώσετε τον παραλιακό δρόμο του Μαυροβουνίου. Μεγάλες οι λακκούβες. Έχω πληροφορίες ότι κάποτε επιχειρήσατε να τον ασφαλτοστρώστε, αλλά σας παρεμπόδισε κάτοικος Μαυροβουνίου της παραλίας. Πιθανόν… Όμως, κύριε Ανδρεάκο, πώς είναι δυνατόν, μπροστά σε άλλα πολύ μεγάλα επιτεύγματά σας να… δυσκολεύεστε στις αντιδράσεις ολίγων, ας μου επιτραπεί η έκφραση φιλοχρήματων, κακόβουλων και ετεροχρονισμένων Γυθειατών. Δεν θέλω να το πιστεύω…», καταλήγει ο «Σκορπιός».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti