Μειωμένος ο αριθμός των μεταναστών-προσφύγων στο «Sparta Inn»

Τι αποκάλυψε ο Π. Δούκας

Παρασκευή, 27 Μάρτιος 2020 16:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μειωμένος ο αριθμός των μεταναστών-προσφύγων στο «Sparta Inn»

Τους μετανάστες-πρόσφυγες, που φιλοξενούνται από τα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Sparta Inn» της Σπάρτης, επισκέφτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (27/3) ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας. Μάλιστα, ο πρώτος πολίτης του δήμου ισχυρίζεται ότι ο αριθμός των αλλοδαπών που διαμένουν στην εν λόγω μονάδα έχει μειωθεί ελαφρώς, καθώς από το σύνολο των 296 (με αυξομειώσεις στη διάρκεια του περασμένου διαστήματος), έχουν απομείνει οι 272. Κατά τα λοιπά, σύμφωνα με τον δήμαρχο, δεν παρατηρήθηκε κάποια ανωμαλία ή πρόβλημα όσων παραμένουν στο ξενοδοχείο.

Η ανάρτηση του Π. Δούκα έχει ως εξής: «Προλίγου σύντομη επίσκεψη στο Sparta Inn! Ο αριθμός των φιλοξενουμένων προσφύγων / μεταναστών έχει μειωθεί από τους 296 στους 272 = 228 + 44 βρεφονήπια έως 3 ετών! Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο ειδικό πρόβλημα και ήταν σχεδόν όλοι στα δωμάτιά τους!»

Αυτό που παραμένει αδιευκρίνιστο είναι ποια είναι η τύχη των 24 μεταναστών που αποχώρησαν από το ξενοδοχείο της Σπάρτης, αν έχουν δηλαδή μετεγκατασταθεί σε άλλη δομή φιλοξενίας στη χώρα ή ενδεχομένως έχει κινηθεί η διαδικασία απέλασης για όσους δεν πληρούν τα κριτήρια χορήγησης ασύλου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα