Προκλητική απουσία του Δήμου από την επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού

Τρίτη, 11 Αύγουστος 2020 22:39 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προκλητική απουσία του Δήμου από την επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού

Προκλητική χαρακτήρισε την απουσία του Δήμου από την πρόσφατη επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Σταύρος Αργειτάκος, στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, ζητώντας εξηγήσεις από τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Βακαλόπουλο.

Ο κ. Αργειτάκος τόνισε πως παρά τις ανειλημμένες υποχρεώσεις του δημάρχου, τουλάχιστον ο αναπληρωτής δήμαρχος ή έστω οι αντιδήμαρχοι, όφειλαν να ήταν παρόντες στις συναντήσεις.

Ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης εξέφρασε την άποψη πολλών δημοτών της Σπάρτης, που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την απουσία της δημοτικής αρχής από τη νευραλγική επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού, κατά την οποία πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για τα θέματα πολιτισμού και αρχαιολογικού χαρακτήρα που ταλανίζουν τον τόπο μας.

Αν μη τι άλλο, η απουσία του Δήμου Σπάρτης -ακόμα και αν δεν είχε προσκαλεστεί- γεννά πολλά ερωτήματα και βγάζει προς τα έξω μια -τουλάχιστον- κακή και αγενή εικόνα των τοπικών αρχών μας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών