Σε αναγκαστική παραίτηση ο αντιδήμαρχος Σπάρτης Δ. Καπονικολός

Για να μην πνιγεί η πόλη στα σκουπίδια

Τετάρτη, 01 Δεκέμβριος 2021 20:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε αναγκαστική παραίτηση ο αντιδήμαρχος Σπάρτης Δ. Καπονικολός

Την παραίτησή του από το αξίωμα του αντιδημάρχου Σπάρτης ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ο εκλεγμένος με τον συνδυασμό του Πέτρου Δούκα, Δημήτρης Καπονικολός.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και τον κ. Δήμαρχο για τα δύο χρόνια συνεργασίας που είχαμε. Καλή συνέχεια στο έργο τους!».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση του κ. Καπονικολού από τη θέση του αντιδημάρχου Καθαριότητας, ήρθε κατόπιν πιέσεων και εξαιτίας της άρνησής του να ασκήσει τα καθήκοντά του. Πιο συγκεκριμένα, καθήκοντα που άπτονται της διαχείρισης των απορριμμάτων στο Δήμο Σπάρτης και που θα μπορούσαν να θέσουν την πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για υγειονομικούς λόγους.

Άμεση ήταν η αντίδραση του δημάρχου Πέτρου Δούκα, ο οποίος έσπευσε να μεταβιβάσει τις αρμοδιότητες, που μόλις πριν 30 ημέρες είχε αναλάβει ο κ. Καπονικολός, σε έτερο αντιδήμαρχο. Όπως έγινε γνωστό, τις αρμοδιότητες Καθαριότητας αναλαμβάνει ο αντιδήμαρχος Θανάσης Καρλαύτης, ο οποίος με άμεσες ενέργειες εξασφάλισε ότι η πόλη της Σπάρτης δεν θα πνιγεί στα σκουπίδια, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων!

Θα επιστρέψουμε στο θέμα με αναλυτικότερες πληροφορίες…

(Σημ.: Η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο λήφθηκε σήμερα Τετάρτη 1/12)

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti