Τι δήλωσε ο Π. Δούκας για την απομάκρυνση Καπονικολού από την Καθαριότητα

Τετάρτη, 01 Δεκέμβριος 2021 21:57 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τι δήλωσε ο Π. Δούκας για την απομάκρυνση Καπονικολού από την Καθαριότητα

Τις πληροφορίες του «ΛΤ» επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, σχετικά με τους λόγους απομάκρυνσης του Δ. Καπονικολού από τη θέση του αντιδημάρχου Καθαριότητας και τη μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων του στον αντιδήμαρχο Θ. Καρλαύτη.

Με ανακοίνωσή του προς τα ΜΜΕ, ο κ. Δούκας δήλωσε:

«Με μεγάλη μου λύπη ζήτησα σήμερα την παραίτηση του Αντιδημάρχου, φίλου μου και συνεργάτη κ. Δημήτρη Καπονικολού, ο οποίος όπως ακριβώς μου δήλωσε: “αδυνατεί να βρει λύση στο θέμα της αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων στην κατάσταση που παρέδωσε το όλο πρόβλημα ο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, η Περιφέρεια και η ΤΕΡΝΑ, οι οποίοι έχουν και την αποκλειστική ευθύνη για την εξεύρεση λύσης”!

Λόγω αυτής της δήλωσής του, ότι δεν μπορεί να βρει οικονομικά εφικτή λύση για το ζήτημα της αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων, τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητες που του είχαν ανατεθεί μεταβιβάζονται άμεσα στον Αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Καρλαύτη, ο οποίος διατηρεί και τις αρμοδιότητες που ήδη έχει.

Σε κάθε περίπτωση, τον ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα άριστη συνεργασία και προσφορά του και προσβλέπουμε σε νέα αξιοποίησή του στο εγγύς μέλλον.»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti