Ο Κόμης Γεώργιος του Σαιντ Άντριους επισκέφθηκε τη Σπάρτη

Tzakas
Τρίτη, 05 Ιούλιος 2022 12:52 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Κόμης Γεώργιος του Σαιντ Άντριους επισκέφθηκε τη Σπάρτη

Ο Κόμης Γεώργιος του Σαιντ Άντριους, ανιψιός της Βασίλισσας Ελισάβετ βρέθηκε το Σαββατοκύριακο την πόλη της Σπάρτης σε μια επίσκεψη αστραπή.  
 
Ο Γεώργιος Γουινσδορ, συνοδευόμενος από τον στενό του φίλο και δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα, τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κελεφίνα» στον Κλαδά, ενώ ακολούθως παρευρέθηκε στο πανηγύρι της Πελλάνας αλλά και του Παρορίου.
 
«Απήλαυσα το φαγητό και τους παραδοσιακούς χορούς, ειδικά αυτούς της Μικράς Ασίας. Ήταν πραγματικά μια συγκινητική υπενθύμιση της καταστροφής», δήλωσε ενθουσιασμένος ενώ ανέφερε πως κάθε φορά που βρίσκεται στην Ελλάδα επισκέπτεται και τη Σπάρτη καθώς θαυμάζει απεριόριστα την ιστορία του τόπου και τους ανθρώπους του.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti