Καλή ανάρρωση και σιδερένια, Γιωργία Δεδεδήμου!

Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2023 09:27 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καλή ανάρρωση και σιδερένια, Γιωργία Δεδεδήμου!

Έναν απρόσμενο τραυματισμό υπέστη τις προάλλες η Γιωργία Δεδεδήμου, πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών κι εκλεγμένη σύμβουλος στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης. Μάλιστα, εξ αιτίας αυτού, η κ. Δεδεδήμου χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση χθες, απολύτως επιτυχημένη, βέβαια.

«Ο καλός ο φίλος, στην ανάγκη φαίνεται», λέει ο λαός μας και αυτό φάνηκε να επιβεβαιώνεται αξιοπρόσεκτα εδώ. Αθρόα ήταν η ανταπόκριση των συμμετεχόντων στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Σπάρτη Νέα Πορεία» στο αίτημα για προσφορά αίματος, που σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση επέμβασης απευθύνεται. Συμπάσχοντας με τη Γιωργία, οι συνυποψήφιες και οι συνυποψήφιοί της στις δημοτικές εκλογές έσπευσαν, άμεσα κι ασμένως, να προσφέρουν αίμα, επιδεικνύοντας αλληλεγγύη και δίνοντας έμπρακτη στήριξη στην ίδια και τους οικείους της. Υπογράμμισαν έτσι και τους ισχυρούς δεσμούς που συνδέουν τα μέλη του εκλογικού συνδυασμού και μετά την εκλογική μάχη. Αποτελεί και αυτό μια όψη πολιτικού πολιτισμού, τόσο δυσεύρετου στις μέρες μας.

Γιωργία, από εμάς πολλά περαστικά και … σιδερένια! Συμβαίνουν κι αυτά στη ζωή. Καλή ανάρρωση και να γυρίσεις σύντομα για να αναλάβεις δράση και καθήκοντα…

Δ.Π.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti