Στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές ο Βασίλης Κοντοζαμάνης

Τι θέλουν οι φήμες για τον Αρκά πολιτικό

Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2024 14:04 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές ο Βασίλης Κοντοζαμάνης

Ως βέβαιη θεωρείται η υποψηφιότητα του Πελοποννήσιου πολιτικού Βασίλη Κοντοζαμάνη στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Οι φήμες φούντωσαν πριν λίγες μέρες, όταν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε συνάντηση εργασίας στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Υφυπουργό και αργότερα Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας στα χρόνια της πανδημίας, Βασίλη Κοντοζαμάνη. Συνάντηση εργασίας που γνωστοποιήθηκε, μάλιστα, με μία κοινή φωτογραφία στα social media των δύο ανδρών στο πρωθυπουργικό γραφείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως η συζήτηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και το άρωμα ευρωεκλογών επικράτησε.

Αξιοπρόσεκτη ήταν και η παρουσία του Βασίλη Κοντοζαμάνη σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ Αρκαδίας στην Τρίπολη, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, όπου συμμετείχε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Μετά την ομιλία του, ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε στον κ. Κοντοζαμάνη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, εφ’ όσον επισημοποιηθεί η υποψηφιότητά του για τις προσεχείς Ευρωεκλογές.

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης σήμερα, είναι σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα Υγείας, καθώς η συνεισφορά του στη διαχείριση της πανδημίας κρίθηκε ως καθοριστική και αποτελεσματική και η πολύτιμη εμπειρία του, αν μη τι άλλο, μπορεί να φανεί απόλυτα χρήσιμη για τη δημόσια υγεία. Ο ίδιος, μάλιστα, δηλώνει πως το Ευρωκοινοβούλιο δεν τον αφήνει αδιάφορο, αλλά οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν διά στόματος Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Αρκάς πολιτικός, που τον συναντά κανείς συχνά πυκνά στο χωριό του, το Άστρος Κυνουρίας, μπορεί να μην επιβεβαιώνει άμεσα τις πληροφορίες αλλά ανεβάζει στροφές στο δρόμο προς τις κάλπες. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία αξιόλογη υποψηφιότητα με περάσματα και ερείσματα σε πολλά και διαφορετικά κοινά, που χαίρει της εκτίμησης των πολιτών.

Οι φωτογραφίες από την εκδήλωση της ΔΕΕΠ Αρκαδίας στην Τρίπολη, τη Δευτέρα 12/2.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti