«Βέλη» Σπυριδάκου για το Στάδιο Σπάρτης και έπεται συνέχεια…

Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2024 10:03 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Βέλη» Σπυριδάκου για το Στάδιο Σπάρτης και έπεται συνέχεια…

Δριμεία κριτική ασκεί η περιφερειακή σύμβουλος του Π. Τατούλη στη Λακωνία, Μαργαρίτα Σπυριδάκου, με αφορμή δημοσιεύματα αναφορικά με την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. Όπως ισχυρίζεται, η ανάδειξη της προβληματικής κατάστασης του γηπέδου της πόλης, έρχεται «10 μήνες μετά τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης που με πανηγυρικό τρόπο υπογράφηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Σπάρτης και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης το Μάιο του 2023 και τη δέσμευση από πλευράς περιφέρειας για χρηματοδότηση του έργου με 420.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων».

Για τα όσα έγιναν -ή μη- η ίδια καταθέτει ότι: «Η προγραμματική σύμβαση για το έργο “Προμήθειες για τη βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Σπάρτης” π/υ 420.000 ευρώ, αναφέρει ως χρόνο υλοποίησης 18 μήνες από την υπογραφή της». Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, «μέχρι σήμερα που μιλάμε δεν έχει ανοίξει ούτε η πρόσκληση για την ένταξη αυτού του έργου στο ΕΠΑ 21-25».

Η Μ. Σπυριδάκου λέει ότι «στην παράταξη της “Νέας Πελοποννήσου” είμαστε στη δυσάρεστη θέση -και λέω δυσάρεστη γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τα έργα να προχωρούν προς όφελος των πολιτών-, να διαπιστώσουμε ότι επιβεβαιωθήκαμε πλήρως όταν στο περιφερειακό συμβούλιο μιλούσαμε τότε για επικοινωνιακού χαρακτήρα προεκλογικές ανακοινώσεις από πλευράς περιφερειακής αρχής».

Καταλήγοντας, εξαπολύει «βέλη»: «Δυστυχώς για τους πολίτες της Σπάρτης, της Λακωνίας και της Πελοποννήσου η πικρή αλήθεια είναι ότι εξαπατήθηκαν από κούφιες υποσχέσεις της ίδιας ομάδας που αποτελεί και τη σημερινή περιφερειακή αρχή και μοναδικό στόχο είχε την υφαρπαγή των ψήφων τους.

Το έργο του γηπέδου της Σπάρτης δεν είναι φυσικά το μοναδικό... to be continued...»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti