Βροχές και καταιγίδες φέρνει η «Βικτώρια» στην Πελοπόννησο

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Δευτέρα, 11 Νοέμβριος 2019 06:02 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βροχές και καταιγίδες φέρνει η «Βικτώρια» στην Πελοπόννησο

Ο καιρός χαλάει ξανά και μια νέα κακοκαιρία έρχεται από τη Σαρδηνία, φέροντας μαζί της βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους που μπορεί να φτάσουν έως και τα 10 μποφόρ.

Η «Βικτώρια», όπως βαφτίστηκε η νέα κακοκαιρία, είναι ένα βαθύ βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο βρίσκεται δυτικά της Σαρδηνίας και θα κινηθεί αργά προς τα ανατολικά.

Η ΕΜΥ έχει εκδώσει νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης, αφού ο καιρός θα «αγριέψει» από το μεσημέρι της Τρίτη 12/11. Αρχικά, θα επηρεασθούν τα δυτικά τμήματα και βαθμιαία έως την Πέμπτη και τα υπόλοιπα τμήματα της Ελλάδας. Η «Βικτώρια», εκτός από τα σημαντικά ύψη βροχής, θα προκαλέσει θυελλώδεις νοτιάδες στο Ιόνιο, αλλά και σημαντική μεταφορά σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από το μεσημέρι της Τρίτης και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις νότιους ανέμους στο Ιόνιο.

Όσον αφορά στην Πελοπόννησο, το δυτικό και νότιο τμήμα της θα επηρεαστούν από ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις βραδινές ώρες της Τρίτης, ενώ η κακοκαιρία θα συνεχιστεί στη δυτική και ανατολική Πελοπόννησο και την Τετάρτη 13/11, με εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία στη Νότια Ελλάδα θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος