Ο… βρωμο-ιός «χτύπησε» το δέλτα του Ευρώτα! (ΦΩΤΟ)

Αντιδήμαρχος Ευρώτα Β. Μπόλλας στον «ΛΤ»: «Πριν έναν μήνα είχαμε καθαρίσει το σημείο»

Σάββατο, 14 Μάρτιος 2020 08:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο… βρωμο-ιός «χτύπησε» το δέλτα του Ευρώτα! (ΦΩΤΟ)

Σε μια ανάρτηση που αποτυπώνει ανάγλυφα το θράσος και την απερισκεψία που διακατέχει ορισμένους πολίτες προχώρησε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Πρασίνου του Δ. Ευρώτα κ. Βασίλης Μπόλλας. Παρουσίασε φωτογραφικό υλικό από το δέλτα του Ευρώτα κοντά στη Σκάλα, όπου άγνωστος(-οι) ξεφορτώθηκε(-αν) ό,τι… περίσσευε από την ιδιοκτησία του, όπως ξύλινα κουφώματα-πορτοπαράθυρα, σακούλες γεμάτες μπάζα, πλαστικά κ.α., δημιουργώντας ένα αποκρουστικό φόντο.

Στην ανάρτησή του έγραψε ο κ. Μπόλλας: «Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί και τι θα γίνει με τον κορωνοιό... Το σίγουρο είναι όμως, ότι ο ΒΡΩΜΟ-ΙΟΣ είναι εδώ!!!

Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από τότε που η Δημοτική Αρχή καθάρισε από σκουπίδια και μπάζα, τους δυο παραποτάμιους δρόμους του Ευρώτα από την γέφυρα της Σκάλας και κάτω, καθώς και την περιοχή της εκβολής...και ένας βρωμύλος συντοπίτης μας, θεώρησε σωστό να πάει να πετάξει ό,τι του περίσσευε από την ανακαίνιση του σπιτιού του, ακριβώς στις εκβολές, δίπλα στη θάλασσα!!!

Κατά τα άλλα... μας ενδιαφέρει η καθαριότητα και επικρίνουμε τους αρμοδίους για ολιγωρία!!!...

…Αν ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στα κουφώματα αλλά και... γύρω μας... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ...», κατέληξε ο κ. Μπόλλας.

Σε επικοινωνία του «Λακωνικού Τύπου» με τον Β. Μπόλλα, ο αντιδήμαρχος Ευρώτα δεν έκυψε την δυσφορία και την αγανάκτησή του για το παραπάνω γεγονός, καθώς όπως είπε πριν από περίπου έναν μήνα, η Δημοτική Αρχή είχε προχωρήσει σε αποκομιδή απορριμμάτων στο συγκεκριμένο σημείο. Όπως είπε, «είναι τουλάχιστον προκλητικό από κάποιους να γεμίζουν και πάλι τον τόπο με σκουπίδια, λίγες ημέρες αφότου καθαρίσαμε όλη αυτήν την περιοχή». Ο ίδιος είπε ότι, διαχρονικά, η περιοχή του δέλτα του Ευρώτα παρουσιάζει την εικόνα χωματερής και ο Δ. Ευρώτα επιχειρεί να ελέγξει και να δώσει τέλος σε αυτό το αποκρουστικό φαινόμενο.

Στο ίδιο… μοτίβο με τα παραπάνω, αίσθηση προκάλεσε το -προ ημερών- ρεπορτάζ-ντοκουμέντο που παρουσίασε ο «Λακωνικός Τύπος» για την τραγική κατάσταση που επικρατεί με τον σωρό απορριμμάτων λίγα μέτρα από τις όχθες του παραποτάμου Κελεφίνας στον Κλαδά Δ. Σπάρτης, πλησίον του γηπέδου της περιοχής.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland