Εθελοντές καθάρισαν την παραλία Μποζά Ασωπού (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2020 16:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εθελοντές καθάρισαν την παραλία Μποζά Ασωπού (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο της δράσης #noiazomaste της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα «Η ώρα της φύσης» για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, εθελοντές κάτοικοι βρέθηκαν στην παραλία Μποζά στον Ασωπό του Δήμου Μονεμβασίας, ώστε να συλλέξουν τα απορρίμματα που βρίσκονταν διασκορπισμένα στον χώρο.

Όπως διαπίστωσε με ιδιαίτερη χαρά η Λάκαινα επικεφαλής Θεματικού Τομέα Περιβάλλοντος της ΝΔ, κ. Χρυσαυγή  Ατσιδάκου, η οποία συμμετέχει στη δράση αρκετά χρόνια, αυτή τη χρονιά τα σκουπίδια που συνέλεξαν ήταν λιγότερα από κάθε άλλη χρονιά. «Τελικά η ατομική ευθύνη και στην προστασία του περιβάλλοντος έχει γίνει πια βίωμα για τη συντριπτική πλειοψηφία και ειδικά για τα παιδιά και τους νέους», δήλωσε η κ. Ατσιδάκου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος