«Γιορτάστε τη φύση» στη λιμνοθάλασσα Μουστού

Τετάρτη, 24 Μάιος 2023 16:38 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Γιορτάστε τη φύση» στη λιμνοθάλασσα Μουστού

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος η Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου διοργανώνει περιβαλλοντική δράση, σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα «prasiniΖΩntas», στην περιοχή της λιμνοθάλασσας του Μουστού. Συγκεκριμένα, το δρώμενο θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Μαΐου και ώρες 9:00 πμ έως 2:00 μμ στις Πόρτες Μελιγούς, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η δράση περιλαμβάνει:
- Εργαστήριο συναισθημάτων - workshop ζωγραφικής για παιδιά με θέμα «Φροντίζω για το περιβάλλον που ζω».
- Εθελοντικό καθαρισμό στην ευρύτερη περιοχή της λιμνοθάλασσας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την προστατευόμενη περιοχή της λιμνοθάλασσας, μια περιοχή με αξιόλογη χλωρίδα και πανίδα, ενώ στο τέλος θα πραγματοποιηθεί γιορτή για μικρούς και μεγάλους με υγιεινά σνακ. 

Για πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με:
- τη Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου, γραφείο Άστρους Αρκαδίας τηλ: 27550 22021 (εσωτ. 2 & 5) e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
- την Εθελοντική Ομάδας «prasiniΖΩntas», τηλ: 6972855860 & 6980908235.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti