Τι παίζει στο Cinema Center αυτή την εβδομάδα

Τρίτη, 23 Δεκέμβριος 2014 14:11 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τι παίζει στο Cinema Center αυτή την εβδομάδα

Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών
(The Hobbit: The Battle οf The Five Armies)
του Πίτερ Τζάκσον
με τους Κρίστοφερ Λι, Ορλάντο Μπλουμ, Ιαν Χολμ, Χιούγκο Γουίβινγκ, Μάρτιν Φρίμαν, Εβαντζελίν Λίλι, Μπενεντικτ Καμπερμπατς, Κεν Σκοτ, Ρίτσαρντ Αρμιτάτζ, Λι Πεϊς, Λουκ Έβανς, Στίβεν Φράι, Κέιτ Μπλάνσετ, Τζέιμς Νεσμπιτ , Ιαν Μακκελεν
Ο βραβευμένος με Όσκαρ Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει με την ταινία «Χομπιτ: Η μάχη των πέντε στρατών», η οποία αποτελεί το φινάλε της επικής τριλογίας, βασισμένης στο δημοφιλές αριστούργημα του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, Χόμπιτ.
Με την ανάκτηση του Βασίλειου των Νάνων από τον δράκο Νοσφιστή, ο Μπίλμπο και οι δεκατρείς Νάνοι έχουν άθελά τους συμβάλλει στην εξάπλωση μιας φονικής δύναμης. Ο εξοργισμένος Νοσφιστής επιτίθεται στους ανυπεράσπιστους κατοίκους της Λιμνούπολης. Παράλληλα, κυριευμένος από το πάθος του για πλούτο, ο Θόριν Δρύασπις βάζει τον θησαυρό πάνω από την τιμή και τους φίλους του.
Παραμονεύουν όμως μεγαλύτεροι κίνδυνοι, τους οποίους γνωρίζει μόνο ο Γκάνταλφ…. Ο μεγάλος εχθρός τους, Σάουρον, έχει στείλει λεγεώνες από Ορκς για να επιτεθούν στο Βουνό της Μοναξιάς. Η φυλή των Νάνων, τα Ξωτικά και οι Άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουν είτε να ενώσουν τις δυνάμεις τους, είτε να καταστραφούν. Ο Μπίλμπο θα πρέπει να πολεμήσει τόσο για τη ζωή του, όσο και για των συντρόφων του, στην επική Μάχη των Πέντε Στρατών, καθώς το μέλλον της Μέσης Γης παραμένει αβέβαιο.
Είδος ταινίας: περιπέτεια φαντασίας
Διάρκεια: 144 λεπτά

Μέχρι Τετάρτη 31/12 στο Cinema Center (Κλεομβρότου 16). Ώρες προβολών: 19.00 & 21.45


[+] Η ψηφιακή τεχνολογία ξεκινάει από σήμερα στο Cinema Center προσφέροντας εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti