Τι παίζει στο Cinema Center αυτή την εβδομάδα

Τετάρτη, 04 Μάρτιος 2015 12:41 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τι παίζει στο Cinema Center αυτή την εβδομάδα

Ελεύθερος Σκοπευτής
(American Sniper)
του Κλιντ Ίστγουντ
με τους Σιένα Μίλερ, Μπράντλει Κούπερ
Το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό στέλνει τον Κρις Κάιλ στο Ιράκ με μία μόνο αποστολή, να προστατεύσει τους συμπατριώτες και συμπολεμιστές του. Η σκοπευτική του δεινότητα σώζει αμέτρητες ζωές στο πεδίο μάχης και μετά από πολλά θαρραλέα κατορθώματα, κερδίζει τον τίτλο του «Θρύλου».
Η φήμη του όμως, εξαπλώνεται μέχρι το εχθρικό στρατόπεδο, καθιστώντας τον πρωταρχικό τους στόχο. Την ίδια στιγμή, δίνει μία εξίσου δύσκολη μάχη στην προσπάθεια του να είναι καλός σύζυγος και πατέρας από την άλλη μεριά του κόσμου.
Παρά τον κίνδυνο και το τίμημα της απόστασης από την οικογένεια του, ο Κρις εκτελεί το καθήκον του στο Ιράκ, συμμετέχοντας σε τέσσερις στρατιωτικές αποστολές, κάνοντας πράξη το σύνθημα του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, να «μην αφήνει κανένα στρατιώτη πίσω». Δυστυχώς για τον ίδιο, επιστρέφοντας στη σύζυγο του (Σιένα Μίλερ) και τα παιδιά του, συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να αφήσει τον πόλεμο πίσω του.
Είδος ταινίας: βιογραφική
Διάρκεια: 132 λεπτά


[+] Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Κλιντ Ίστγουντ (Million Dollar Baby, Gran Torino, J. Edgar). Επίσης, ο «Ελεύθερος Σκοπευτής» βασίζεται στην ομώνυμη αυτοβιογραφία του Κρις Κάιλ. Το βιβλίο αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ, μένοντας για 18 εβδομάδες στη λίστα των bestseller των New York Times και 13 από αυτές στην κορυφή.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=99k3u9ay1gs

Μέχρι Τετάρτη 11/03 στο Cinema Center (Κλεομβρότου 16). Ώρες προβολών: 19.15 & 21.45

 

[+] Σάββατο και Κυριακή θα προβάλλεται στο Cinema Center η ταινία κινουμένων σχεδίων  «Μπομπ Σφουγγαράκης έξω απ’ τα νερά του» (μεταγλωττισμένη). Ώρα προβολής: 17.00

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti