Τι παίζει στο Cinema Center αυτή την εβδομάδα

Παρασκευή, 13 Μάρτιος 2015 15:26 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τι παίζει στο Cinema Center αυτή την εβδομάδα

Focus
του Τζον Ρεκουα
με τους Γουιλ Σμιθ, Ροντριγκο Σαντορο, Μαργκοτ Ρομπι
Ο Νίκι Σπέρτζον (Γουίλ Σμιθ) είναι ένας έμπειρος απατεώνας, ο οποίος εκπαιδεύει τη νεαρή ερασιτέχνη απατεώνισσα, Τζες (Μάργκοτ Ρόμπι), και της μαθαίνει τα κόλπα του “παιχνιδιού”. Όλα όμως περιπλέκονται, όταν θα μπει το ρομαντικό στοιχείο στη σχέση τους και θα οδηγήσει στη διακοπή της.
Τρία χρόνια αργότερα, η ελκυστική και πλέον καταξιωμένη femme fatale Τζες εμφανίζεται στο Μπουένος Άιρες, αλλά αυτή τη φορά ως ανταγωνίστρια του Νίκι στην ίδια απάτη, που έχει στόχο έναν δισεκατομμυριούχο που οργανώνει αγώνες αυτοκινήτων.
Είδος ταινίας: περιπέτεια
Διάρκεια: 104 λεπτά

Μέχρι Τετάρτη 11/03 στο Cinema Center (Κλεομβρότου 16). Ώρα προβολής: 21.45

 

ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑΣταχτοπούτα
(μεταγλωττισμένο)
του Κένεθ Μπράνα
τις φωνές τους δανείζουν: Γιάννης Στεφόπουλος, Τάσος Κωστής, Δημήτρης Δημόπουλος, Φοίβος Ριμένας, Μαρία Πλακίδη, Ινώ Στεφανή, Τζίνη Παπαδοπούλου, Άλκης Ζερβός, Αγγελική Δημητρακοπούλου, Δημήτρης Πακσογλου, Χριστέλα Γκιζέλη , Ινώ Μενενάκου
Η νεαρή Ella έχει μόλις χάσει τη μητέρα της, αλλά θα στηρίξει τον αγαπημένο της πατέρα στην απόφαση του να ξαναπαντρευτεί. Η ίδια καλωσορίζει τη μητριά της και τις κόρες της Anastasia και Drisella στο πατρικό της, αλλά μετά τον θάνατο του πατέρα της, καταλήγει στο έλεος μιας ζηλόφθονης και άκαρδης νέας οικογένειας. Υποβαθμίζεται σε υπηρέτρια καλυμμένη με στάχτες, τη Σταχτοπούτα.
Η Ella έχει κάθε λόγο να χάσει το κουράγιο της, αποφασίζει όμως να ακολουθήσει τη συμβουλή της μητέρας της να είναι θαρραλέα και ευγενική. Δεν παρασύρεται από την απόγνωση, ούτε απεχθάνεται αυτούς που την κακομεταχειρίζονται. Παράλληλα, έχει γνωρίσει έναν γοητευτικό ξένο στο δάσος.
γνοώντας ότι πρόκειται για έναν πρίγκιπα, πιστεύει ότι είναι απλώς ένας παρατρεχάμενος του παλατιού που διαθέτει, όπως και η ίδια, μία ευγενική ψυχή.
Η τύχη της μοιάζει να αλλάζει όταν το Παλάτι στέλνει σε όλες τις ανύπαντρες κοπέλες μία πρόσκληση για τον χορό και έτσι η Ella ελπίζει να συναντήσει ξανά τον γοητευτικό Kit. Όμως, η μητριά της απαγορεύει να πάει στον χορό. Την κατάλληλη στιγμή εμφανίζεται μια καλόψυχη ζητιάνα, η οποία με μία κολοκύθα και μερικά ποντίκια, θα αλλάξει τη ζωή της Σταχτοπούτας για πάντα.
Είδος ταινίας: περιπέτεια
Διάρκεια: 113 λεπτά

Μέχρι Τετάρτη 11/03 στο Cinema Center (Κλεομβρότου 16). Ώρες προβολών: 17.00 & 19.30

NIKOLAROS
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti