Στη Νεάπολη οι “Imam Baildi” για μια μοναδική συναυλία

Στους πληγέντες της φωτιάς μέρος των εσόδων

Παρασκευή, 31 Ιούλιος 2015 17:55 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στη Νεάπολη οι “Imam Baildi” για μια μοναδική συναυλία

“Αν ένα πράγμα σε μαθαίνουν οι περιοδείες είναι να μην κρίνεις τον κόσμο με μια ματιά αλλά να περιμένεις πρώτα την αντίδρασή του αφού πρώτα τον προσεγγίσεις. Και συνήθως αυτή η διαδικασία σε αφήνει με τις πιο όμορφες αναμνήσεις και την επιθυμία να ξαναγυρίσεις”.  Λύσανδρος & Ορέστης Φαληρέας

 
Στη Νεάπολη σταθμεύουν οι Imam Baildi για μια και μοναδική συναυλία. Μετά από ένα χειμώνα στην Αθήνα με πρόβες αλλά και ιδιαίτερα επιτυχημένες εμφανίσεις, οι Imam Baildi κατέληξαν σε ένα ολόφρεσκο νέο πρόγραμμα, που παρουσιάζουν ήδη σε Ελλάδα και σε εξωτερικό.
 
Στο πλαίσιο της περιοδείας του, το αγαπημένο συγκρότημα θα βρεθεί την Τρίτη 4 Αυγούστου στο προαύλιο του Λυκείου Νεάπολης για να ταξιδέψει κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής σε γνώριμα και αγαπημένα μουσικά μονοπάτια.
 
Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ, με την τιμή εισιτηρίου να ανέρχεται στα 10 ευρώ (προπώληση από τα καταστήματα Γερμανός σε Νεάπολη, Μολάους, Σκάλα και Σπάρτη) και στα 12 ευρώ (Ταμείο).  Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων θα δοθούν στους πληγέντες από την καταστροφική φωτιά στα Βάτικα.

Λίγα λόγια για τους Imam Baildi
 
Στα οκτώ χρόνια ζωής των “Imam Baildi”, το συγκρότημα των αδερφών Φαληρέα, κατάφερε να δημιουργήσει μια καινούρια ταυτότητα στον ελληνικό ήχο και να την κάνει αποδεκτή στο εξωτερικό ως μια νέα μουσική πρόταση με γνήσια ελληνικό χαρακτήρα.
 
Το 2014 συστήθηκαν ξανά με ένα δίσκο διαφορετικό από τους άλλους. Το τρίτο κατά σειρά album με τίτλο “Imam Baildi - ΙΙΙ” περιέχει ήδη πολυαγαπημένα remix όπως το “Αργοσβήνεις Μόνη” και η “Μουρμούρα”, αλλά και τρεις αυθεντικές συνθέσεις, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο:

Οι “Πόλεις”, το “Rider” κέρδισαν τις καρδιές των ακροατών, ενώ το “Σημείωμα”, ένα από τα single του δίσκου γνώρισε διεθνή αναγνώριση: Στο διαγωνισμό του μεγαλύτερου γερμανικού ραδιοφωνικού με διεθνή μουσική Funkhaus Europa, οι “Imam Baildi” με το “Σημείωμα” τους κατέκτησαν τη δεύτερη θέση, έχοντας απέναντί τους ονόματα του βεληνεκούς της Vanessa Paradis και του “Quantic”.
 
Στην ευρωπαϊκή περιοδεία των Imam Baildi ξεχωρίζουν οι συναυλίες που θα δώσουν σε Άμστερνταμ και Παρίσι. Στο μεταξύ και μέχρι τους δύο αυτούς σπουδαίους σταθμούς, η νοσταλγική γοητεία της Ρένας Μόρφη, η εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka, η βαλκανική ζεστασιά του Γιάννη Δίσκου και οι στιβαρές πενιές του Αλέξη Αραπατσάκου, Λάμπη Κουντουρόγιαννη και Στέλιου Προβή πλαισιωμένες από την παραγωγική μαεστρία των αδελφών Φαληρέα, θα περιδιαβαίνουν την Ελλάδα.

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti