«Το Αστέρι του Βορρά» στον κήπο του Ιπποκράτη στη Σκάλα

Απόψε Πέμπτη στις 9 το βράδυ

Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2015 17:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Το Αστέρι του Βορρά» στον κήπο του Ιπποκράτη στη Σκάλα

Η μεγάλη κινηματογραφική ευτυχία απο την «Τριλογία του Κόσμου: Το Αστέρι του Βορρά», θα προβληθεί απόψε Πέμπτη και ώρα 9.00 μμ, στο θερινό κινηματογράφο που βρίσκεται στο βοτανικό κήπο του Ιπποκράτη στη Σκάλα.

Υπόθεση
Σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου οι ανθρώπινες ψυχές παίρνουν τη μορφή ζώων και συνοδεύουν διαρκώς τα αφεντικά τους, ένα κορίτσι ισορροπεί ανάμεσα στο τέλος της ελεύθερης βούλησης και στην αρχή μιας νέας εποχής.

Η Λύρα Μπελάκουα (ΝΤΑΚΟΤΑ ΜΠΛΟΥ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ) είναι μόνο 12 χρονών, αλλά ακόμη κι αυτή γνωρίζει ότι το να κάνεις αυτό που σου επιβάλ¬λουν κόντρα σ’ αυτό που νιώθεις ότι είναι το σωστό, μπορεί να φέρει πολύ διαφορετικά αποτελέσματα. Ένα επαναστατημένο, ανεξάρτητο, ορφανό κορίτσι που ζει εσώκλειστο στο Κολέγιο Τζόρνταν στην Οξφόρδη, η Λύρα ανήκει σ’ ένα σύμπαν που αποτελεί ένα από τα πολλά παράλληλα σύμπαντα - αόρατες, άυλες διαστάσεις όπου η ανθρωπότητα εξελίσσεται με λεπτές διαφορές.

Όμως η Λύρα δεν είναι ποτέ μόνη της - πηγαίνει παντού μαζί με το δαιμόνιό της: ένα μικρό ζώο, που αλλάζει διαρκώς μορφή και ονομάζεται Πανταλεήμων. Σε άλλα σύμπαντα, η ψυχή ενός ανθρώπου φωλιάζει μέσα στο σώμα του, σιωπηλή και αόρατη. Στο δικό της σύμπαν, το δαιμόνιο είναι ο ισόβιος σύντροφος του ανθρώπου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti