Τι παίζει στο Cinema Center αυτή την εβδομάδα

Παρασκευή, 11 Σεπτέμβριος 2015 15:23 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τι παίζει στο Cinema Center αυτή την εβδομάδα

The Transporter Refueled
του Καμίλ Ντελαμάρ
με τους Ρέι Στίβενσον, Εντ Σκράιν, Γκαμπριέλα Ραιτ, Ραντιβοζ Μπούκβιτς, Λόαν Σάμπανολ
Η γνωστή σειρά ταινιών ανεπανάληπτης δράσης αυτή τη φορά εξελίσσεται στον υπόκοσμο της Γαλλίας. Ο Φρανκ Μάρτιν (Εντ Σκράιν), ο γνωστός οδηγός, είναι διατεθειμένος να μεταφέρει οτιδήποτε σε οποιονδήποτε, αρκεί να αμείβεται καλά. Στο δρόμο του θα βρεθεί η Άννα (Λόαν Σάμπανολ), η αρχηγός μίας ομάδας θηλυκών δολοφόνων, η οποία θεωρεί ότι ο Φρανκ είναι ο κατάλληλος για να «καθαρίσει» μια ομάδα επικίνδυνων Ρώσων.
Είδος ταινίας: περιπέτεια
Διάρκεια: 96 λεπτά
Καταλληλότητα: κατάλληλο 15

Από Πέμπτη 10/9 προβάλλεται στο Cinema Center (Κλεομβότου 16). Ώρα προβολής: 22.00

 

ΣΙΝΕΜΑ 2Τα μυαλά που κουβαλάς
(μεταγλωττισμένη)
του Πιτ Ντόκτερ
τις φωνές τους δανείζουν: Τηλέμαχος Κρεβαικας, Κώστας Δαρλασης, Δημήτρης Μενουνος, Βίνα Παπαδοπούλου, Χρήστος Θάνος, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Μαρία Πλακίδη, Λευτέρης Ελευθερίου, Άντρια Ράπτη, Μαρίνα Σαμάρκου, Ναταλία Παρτσινεβελου, Αλέξανδρος Λουζιώτης
Το να μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για τη Riley που ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Όπως όλοι μας, έτσι κι η Riley κατευθύνεται από τα συναισθήματά της -τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στο Κέντρο Ελέγχου μέσα στο μυαλό της, απ’ όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Riley και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, στο Κέντρο Ελέγχου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ενώ η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Riley, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό υψηλό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.
Είδος ταινίας: κινούμενο σχέδιο
Διάρκεια: 101 λεπτά

Συνεχίζεται να προβάλλεται για ακόμα μία εβδομάδα στο Cinema Center (Κλεομβότου 16). Ώρα προβολής: 19.30

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti