Τι παίζει στο Cinema Center αυτή την εβδομάδα

Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2015 14:26 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τι παίζει στο Cinema Center αυτή την εβδομάδα

Ant-man
του Πειτον Ριντ
με τους Μάικλ Ντάγκλας, Πολ Ραντ, Κόρεϊ Στολλ
O Dr. Hank Pym (Michael Douglas) είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, εφευρέτης του σωματιδίου Pym που αφορά στη σμίκρυνση ανθρώπων, ζώων και πραγμάτων. Είναι επίσης ο πρώτος, σχεδόν μυθικός, Ant-Man. Πιστεύει ότι η τεχνολογία του κινδυνεύει, αφού την εποφθαλμιά ο Darren Cross (Corey Stoll), πρώην προστατευόμενός του που έχει κατασκευάσει μια στολή παρόμοια με αυτή του Ant-Man, το Yellowjacket. Έτσι, επιστρατεύει τον Scott Lang (Paul Rudd) έναν ταλαντούχο διαρρήκτη, για να διασφαλίσει το μυστικό της πρωτοποριακής ανακάλυψής του. Για να αυξήσει, όμως, τα ποσοστά επιτυχίας του, ο Scott πρέπει να γίνει ο νέος Ant-Man, ώστε να εκμεταλλευτεί τις υπερδυνάμεις του σούπερ ήρωα: έχει την τρομερή ικανότητα να συρρικνώνεται στο μέγεθος ενός μυρμηγκιού, μπορεί να επικοινωνεί τηλεπαθητικά και να διατάζει στρατούς από τα συμπαθή αυτά έντομα και διαθέτει τρομερή δύναμη. Οι δυο τους έχοντας να αντιμετωπίσουν επικίνδυνες καταστάσεις και απροσδόκητες παγίδες, πρέπει να επιδείξουν την κατάλληλη ψυχραιμία και αφοσίωση, ώστε να καταστρώσουν παράλληλα ένα σχέδιο που αφορά στη σωτηρία του κόσμου, αλλά και των ίδιων των οικογενειών τους.
Είδος ταινίας: περιπέτεια φαντασίας
Διάρκεια: 117 λεπτά

Από Πέμπτη 17/9 προβάλλεται στο Cinema Center (Κλεομβότου 16). Ώρες προβολών:19.30 & 22.00

 

ΣΙΝΕΜΑ 2Τα μυαλά που κουβαλάς
(μεταγλωττισμένη)
του Πιτ Ντόκτερ
τις φωνές τους δανείζουν: Τηλέμαχος Κρεβαικας, Κώστας Δαρλασης, Δημήτρης Μενουνος, Βίνα Παπαδοπούλου, Χρήστος Θάνος, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Μαρία Πλακίδη, Λευτέρης Ελευθερίου, Άντρια Ράπτη, Μαρίνα Σαμάρκου, Ναταλία Παρτσινεβελου, Αλέξανδρος Λουζιώτης
Το να μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για τη Riley που ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Όπως όλοι μας, έτσι κι η Riley κατευθύνεται από τα συναισθήματά της -τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στο Κέντρο Ελέγχου μέσα στο μυαλό της, απ’ όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Riley και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, στο Κέντρο Ελέγχου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ενώ η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Riley, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό υψηλό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.
Είδος ταινίας: κινούμενο σχέδιο
Διάρκεια: 101 λεπτά

Συνεχίζεται να προβάλλεται Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή στο Cinema Center (Κλεομβότου 16). Ώρα προβολής: 17.00

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti