«Το γλυκό φασόλι» στην Κινηματογραφική Λέσχη Γυθείου

Παρασκευή, 03 Μάρτιος 2017 19:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Το γλυκό φασόλι» στην Κινηματογραφική Λέσχη Γυθείου

Η ταινία «Το γλυκό φασόλι» θα προβληθεί σήμερα Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρα 9:30 μμ στην Κινηματογραφική Λέσχη Γυθείου (στο νέο χώρο της Λέσχης, στην παραλιακή του Γυθείου πάνω από το μπαρ “La Yard”).

Λίγα λόγια για την ταινία
Ο Σεντάρο, ένας μοναχικός μεσήλικας, είναι ιδιοκτήτης ενός μικρού εστιατορίου Ντοραγιάκι (ιαπωνική τηγανίτα από κόκκινα φασόλια), όπου συχνάζουν διάφοροι περίοικοι και έφηβοι μαθητές. Όταν βάζει μια αγγελία με την οποία ζητά συνεργάτη, τον προσεγγίζει η κυρία Τόκου, μια γυναίκα που πλησιάζει τα ογδόντα της. Ο Σεντάρο αρχικά την απορρίπτει από πεποίθηση πως λόγω ηλικίας και με τα ήδη παραμορφωμένα της χέρια δεν πρόκειται να έχει και καμιά σημαντική βοήθεια. Όταν όμως δοκιμάζει τη συνταγή της για ζύμη από κόκκινα φασόλια, ο Σεντάρο καταρρέει… Αναγκάζεται ταπεινωμένος να παραδεχτεί πως είναι πολύ ανώτερη από την δική του!

Η Τόκου, περηφανεύεται πως η συνταγή της αγγίζει την τελειότητα, χάρη στην ιδιαίτερη επικοινωνία της με τη Φύση. Οι πελάτες αρχικά ενθουσιάζονται. Όταν όμως ανακαλύπτουν πως η παραμόρφωση των θαυματουργών χεριών της κυρίας Τόκου οφείλεται σε μια παλιά αλλά πολύ σοβαρή ασθένεια, σταματάνε να τρώνε στο μαγαζί. Ο Σεντάρο είναι πια υποχρεωμένος να διώξει την γριά μαγείρισσα. Αλλά απ’ ότι φαίνεται η ταλαίπωρη Τόκου δεν ήταν η μόνη που έκρυβε ένα μεγάλο, σκοτεινό μυστικό…

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
RIGAKOS
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti