Στο... Νοσοκομείο Σπάρτης και στο... ΑΤ Μολάων η Καλομοίρα! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Μετά τις διακοπές της

Παρασκευή, 18 Αύγουστος 2017 17:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο... Νοσοκομείο Σπάρτης και στο... ΑΤ Μολάων η Καλομοίρα! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η Καλομοίρα και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης επέστρεψαν το καλοκαίρι στην Ελλάδα για να βαφτίσουν τη μικρή τους κόρη, Αναστασία-Καλομοίρα και φυσικά να απολαύσουν τις διακοπές τους στην πατρίδα.

Αφού έκαναν μια μικρή απόδραση στη Μύκονο, μετά επισκέφθηκαν την ιδιαίτερη πατρίδα τους, τα Νιάτα Λακωνίας, ώστε να δουν τις οικογένειές τους. Όμως, η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της αντιμετώπισαν ένα δυσάρεστο συμβάν, καθώς ο πατέρας του Γιώργου Μπούσαλη, χρειάστηκε να νοσηλευθεί.

Η Καλομοίρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε γνωστή τη νοσηλεία του πεθερού της στα νοσοκομεία της Σπάρτης και της Τρίπολης.

Αργότερα, όμως, η Καλομοίρα ανέβασε άλλο ένα βίντεο στα Instagram Story, στο οποίο βρισκόταν στο Αστυνομικό Τμήμα Μολάων, για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους…

kalomoira1

kalomoira2

Με πληροφορίες από Πρώτο Θέμα

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!