Ξέφρενος «Ρυθμός Νεολαίας» «απογείωσε» τους νέους στη Σπάρτη! (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 07 Σεπτέμβριος 2017 13:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ξέφρενος «Ρυθμός Νεολαίας» «απογείωσε» τους νέους στη Σπάρτη! (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Ανέβασε τους ρυθμούς για μία ακόμη χρονιά ο «Ρυθμός Νεολαίας» που αποτελεί το απόλυτο μουσικό event της χρονιάς στη Σπάρτη. Πραγματοποιήθηκε και φέτος στο πάρκο ΟΤΕ, την Τρίτη (6/9) με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «Ο Λεωνίδας». Φέτος ήταν ο έβδομος χρόνος διοργάνωσης της εκδήλωσης, που πλέον αποτελεί θεσμό και έχει ως πρωταγωνιστή τη νεολαία.

Η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη νεολαία του νομού, καθώς και στους αριστούχους πρωτοετείς φοιτητές, λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χορευτικές επιδείξεις από χορευτικά σύνολα της Σπάρτης (Christina’s Dance Studio & Bionergia Fitness Center)και βραβεύσεις και ακολούθησε συναυλία με τους KINGS (το χρυσό συγκρότημα του YouTube, με τις εκατομμύρια προβολές) και το SCAL (ο Πασχάλης, η συγκλονιστική φωνή που όλοι αγαπήσαμε από το The Voice).

Τη φετινή εκδήλωση στήριξε, επίσης, το Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια Πόλη 2017» με αφορμή τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Φωτογραφίες-video: Σπ. και Τ.  Κούρος

Έκθεση εικόνων

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti